Sport

2017.05.24. 12:51

MVFC: döntetlen lett a presztízscsata vége

Berettyóújfalu, Szombathely - Nagy küzdelem, és sok helyzet jellemezte a Berettyó szombathelyi vendégjátékát.

Berettyóújfalu, Szombathely - Nagy küzdelem, és sok helyzet jellemezte a Berettyó szombathelyi vendégjátékát.

Lejátszotta hetedik mérkőzését is az MVFC-Berettyóújfalu a férfi futsal NB I. felsőági rájátszásában: a korábbi trénerük, Turzó József vezette Haladás otthonába látogattak Rábl Jánosék a hét elején, ahol vérbeli presztízscsatát vívtak.

Nagy lendülettel kezdtek a felek, az első tíz percben inkább a hazaiak domináltak, Hajmási meg is szerezte a vezetést. Próbált egyenlíteni a Mezei-Vill, de ez a szünet előtt nem sikerült. A második félidőben is sok helyzetet alakítottak ki mindkét oldalon, a 34. minutumban végül Gál gondolt egyet, és tüzelt, ezzel 1–1-re módosítva az állást.Izgalmas hajrá következett, rohamozott mindkét csapat, de maradt a döntetlen.

Az MVFC tizenöt ponttal a tabella harmadik helyén áll, legközelebb pedig jövő hétfőn az Aramis SE ellen lép pályára, idegenben.

HBN


Swietelsky-Haladás VSE–MVFC Berettyóújfalu 1–1 (1–0)

Szombathely, 500 néző. Vezette: Tamási.

HVSE: Sásdi - Horváth P., Gyurcsányi, Öreglaki, Vidák. Csere: Németh P., Sipos G., Hajmási, Németh E., Bencsik. Edző: Turzó József.

Berettyóújfalu: Mezei - Kovács, Rábl, Gál, Szabó. Csere: Harmati, Kondás, Magyar, Nagy D., Nagy I.

Edző: Moga Flavius Lorant.

Gól: Hajmási (7.), illetve Gál (34.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!