Sport

2017.05.20. 20:20

Leonel Pontes: "bíztunk az egyenlítésben"

Debrecen – A DVSC vs. Honvéd (2-5) NB I-es mérkőzés után a két edző, Leonel Pontes és Marco Rossi értékelte a látottakat.

Debrecen – A DVSC vs. Honvéd (2-5) NB I-es mérkőzés után a két edző, Leonel Pontes és Marco Rossi értékelte a látottakat.

Marco Rossi: - Már az első félidőben lezárt mérkőzésnek tűnt ez a találkozó, nem ez lett a vége. A második játékrész elején a Debrecen rúgott két olyan gólt, amiről tudtuk, hogy ez az erősségük. Köszönöm a játékosoknak, hogy beletették a szívüket a játékba és hogy visszajöttünk a mérkőzésbe a második félidő második részében.

A Honvéd mestere reméli, hogy az utolsó bajnoki mérkőzésen kiharcolja a bentmaradást. Szerinte egy ilyen szurkolóközönséggel, ilyen stadionnal, ilyen játékosokkal és a közelmúltban elért sikereikkel mindenképpen NB I-es idényt érdemel a Debrecen a következő szezonban.

Leonel Pontes: - Gratulálok a Budapest Honvédnak a győzelemhez, fair csapatot ismertem meg bennük. Az első harminc percben szervezetlen volt a csapat, az első fordulópont a 11-es kihagyása volt. A szünet után kiegyenlítettebbé tettük a játékot, 2-3-nál bíztunk az egalizálásban. A 80. perc után a csapatot elragadta a hév, és nem úgy tartották be a taktikai utasításokat. Két kontrából két gólt ért el az ellenfél. A foci egy érzelmekkel teli sport, a kapusunk elragadtatta magát az első félidő végén, ezért hoztam meg a döntést, hogy a csapat fontosabb.


Az éllovas Budapest Honvéd 5-2-re nyert Debrecenben a labdarúgó OTP Bank Liga 32., utolsó előtti fordulójában, így már szombaton bajnok lehet, amennyiben a Videoton este kikap a Ferencvárostól.

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 32. fordulójában a DVSC a Budapest Honvéd csapatát fogadta szombaton 18.00-tól a Nagyerdei Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!