Sport

2017.04.17. 13:31

DVSC: gól nélkül nehéz nyerni...

Debrecen - A Loki döntetlent ért el hazai pályán az MTK elleni „kiesési rangadón”.

Debrecen - A Loki döntetlent ért el hazai pályán az MTK elleni „kiesési rangadón”.

Labdarúgás. A tavasszal már többször elcsépelt kifejezéssel élve, élt-halál meccset vívott szombaton este a DVSC alakulata, a bentmaradásért küzdő DVSC a szintén a kiesés rémétől fenyegetett MTK Budapesttel találkozott Debrecenben.

Az ellenfél célja hamar kiderült játékából, Torghelle Sándorék alaposan megszervezték a védelmüket, elsősorban arra törekedtek, hogy ne kapjanak gólt a Nagyerdőn. Ehhez képest a Loki támadólag lépett fel, uralta is a találkozó első félidejét, de sem Holman, sem Könyves nem tudott élni a lehetőségével, míg a szünet előtt Osváth távoli lövését védte a kapus.

A második félidőben az addig keveset mutató Szuk helyett beállt Handzic, aki egy látványos tekeréssel majdnem megzörgette a hálót. A meccs vége ismét egyértelműen a cívisvárosiaké volt, de Brkovics a kapufát találta csupán, ezért nem sikerül kicsikarnia a győzelmet a DVSC-nek.

HBN


Tények

DVSC – MTK 0–0

Nagyerdei Stadion, 2363 néző. Vezette: Erdős (Theodoros, Márkus)

DVSC: Danilovics – Osváth, Szatmári, Brkovics, Ferenczi – Jovanovic (Mengolo, 78.), Filip, Tőzsér – Holman (Feltscher, 82.), Szuk, (Handzic, 62.) Könyves

MTK: Petkovics – Baki (Okuka, 86.), Poór, Grgics, Vadnai – Vass, Kolomec, Kanta, Borbély (Katinam 78.), Vogyicska (Nikházi, 40.) – Torghelle Sárga lap: Baki (59.), Osváth (60.), Okuka (91.).

Mesterszemmel

Leonel Pontes: Mi irányítottunk, több, mint egy góllal kellett volna nyernünk, de örülök, hogy jó választ adtunk a hétközi meccsre. Nagyon fontos ez az egy pont is, mert így az MTK sem nyert és a Diósgyőr is kikapott.

Tamási Zsolt: A hazaiak nem lehetnek elégedettek az egy ponttal, de nekünk most ezt meg kell becsülni.


A labdarúgó OTP Bank Liga huszonhetedik fordulójában a DVSC az MTK Budapest csapatát fogadta szombaton 18.30-tól a Nagyerdei Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!