Sport

2017.02.17. 16:54

Békéscsabán törne újra győzelemre a DVSC-TVP

Debrecen - A szerdai kupasiker után szombaton ismét bajnoki vár a debreceni kézis hölgyekre.

Debrecen - A szerdai kupasiker után szombaton ismét bajnoki vár a debreceni kézis hölgyekre.

A kiesés ellen menekülő Békéscsaba otthonába látogat a női kézilabda NB I. 14. fordulójában a DVSC-TVP – a csapatok szombaton 18 órától feszülnek egymásnak. A Loki gólszerzői készülhetnek, hiszen Triffa Ágnes kapuját még mindig nem egyszerű feladat bevenni.

A Loki a tabella ötödik helyéről várja az újabb megmérettetést, míg a csabaiak a tizenkettedik pozícióban tanyáznak. Már kétszer is megmérkőztek a felek a 2016/17-es kiírásban, egyszer élvonalbeli találkozón, aztán pedig a Magyar Kupában. A bajnoki nyitányon 31–19-re nyert a piros-fehér egylet a Hódosban, a kupában 27–27-es döntetlen lett a derbi végeredménye.

A pontvadászat állása alapján egyértelműen a Loki számít esélyesnek, azonban a Békéscsaba sokszor bizonyította már, hogy képes az utolsó pillanatig hajtani a sikerért. Legutóbb, múlt hétvégén a cívisvárosiak roppant gyenge játékkal rukkoltak elő, aminek vereség lett a vége, 25–19-re kaptak ki az MTK-tól. Ezt ugyan már részben feledtetni tudták a szerdai sikerrel, azonban ezúttal is hozni kell a kötelezőnek számító győzelmet. Skaliczki László tanítványai január 27-én, óriási csatában loptak pontot Kisvárdáról.

HBN


Csáki Viktória izgult a sorsdöntő hetesek előtt, de mégsem remegett meg a keze.

 

 

Az esélytelenebbnek ítélt DVSC-TVP kiejtette az Érd alakulatát a Magyar Kupából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!