Sport

2017.02.13. 19:12

Az FC Porto gárdájából igazolt csatárt a Loki

Debrecen - A <a href="https://www.noticiasaominuto.com/" target="_blank">noticiasaominuto.com</a> internetes oldal kürtölte világgá a hírt, miszerint a DVSC élénken érdeklődik a válogatott dél-koreai támadó, Szuk Hjundzsun iránt.

Debrecen - A noticiasaominuto.com internetes oldal kürtölte világgá a hírt, miszerint a DVSC élénken érdeklődik a válogatott dél-koreai támadó, Szuk Hjundzsun iránt.

A cikkben az áll, hogy a portugál klub játékosát – aki az ősszel a Trabzonsporban szerepelt – a Bastia vette volna kölcsön, de dokumentációs problémák miatt végül nem lesz a franciák labdarúgója. A kiszemelt egyébként Trabzonban nem tudott gyökeret verni, ezért kellett távoznia.

A portál nemrég még nem tudta, hogy kölcsönben jönne a csatár, vagy végleg megvásárolná a játékjogát a hajdúsági klub, ez hétfő estére kiderült: a Loki fél évre kölcsönözte ki a támadót.

Szuk Hjundzsun korábban játszott Hollandiában (Ajax, Groningen), majd Portugália felé vette az irányt, ahol megfordult a Marítimóban, a Nacionalban, a Vitória Setúbalban és a BEK/BL-győztes portóiaknál. Közben 2013-2014-ben játszott a szaúd-arábiai Al-Ahliban is. A dél-koreai támadó 11-szer szerepelt hazája nemzeti válogatottjában, és négy gólt lőtt.

A DVSC honlapja végül hétfőn jelentette be hivatalosan, hogy megszerezte az ázsiai futballistát.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!