Sport

2016.11.19. 17:46

Leonel Pontes: a csapat fejlődik

Budapest, Debrecen - Az MTK vs. DVSC (1-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Teodoru Vaszilisz és Leonel Pontes értékelte a látottakat.

Budapest, Debrecen - Az MTK vs. DVSC (1-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Teodoru Vaszilisz és Leonel Pontes értékelte a látottakat.

Leonel Pontes: - A csapatban mindig hiszek. Az utolsó 15 percben kicsit szétszakadt a gárda, a cserékkel frissítést akartam elérni. Helyzetekből nem, pontrúgásból sikerült gólt szereznünk. Igazságos döntetlen született, úgy érzem. A csapat fejlődik, az első félidő utolsó 20 percében nagyon jól játszottunk, helyzeteink voltak. Az utolsó percben szerzett gól elhiteti a csapattal, hogy végig kell küzdeni a mérkőzést.

Teodoru Vaszilisz: - Két meghatározó ember hiányzott a csapatból. Ehhez képest jól kezdtünk, de az első félidő végén problémáink akadtak, ezért cseréltem a félidőben kettőt. A támadójátékunkkal nem voltam elégedett. Tény: a Debrecen többet birtokolta a labdát, de nekünk voltak helyzeteink. A hosszabbítás hosszabbításában kaptunk egy gólt. A Debrecen nagyon jó csapat, jó játékosokból áll, egy gólt rúgtunk, ezzel kellett volna nyernünk.


Budapest - A Debrecen együttese 1-1-es döntetlent játszott az MTK otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 16. fordulójában.


Budapest, Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga tizenhatodik fordulójában a DVSC az MTK otthonában lépett pályára szombaton 15.30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!