Labdarúgó NB I – A 95. percben egyenlített a Debrecen az MTK otthonában

Budapest – A Debrecen együttese 1-1-es döntetlent játszott az MTK otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 16. fordulójában.

OTP Bank Liga, 16. forduló:

MTK Budapest-Debreceni VSC 1-1 (0-0)

Új Hidegkuti Nándor Stadion, 1657 néző, v.: Andó-Szabó
gólszerzők: Kanta J. (58., 11-esből), illetve Holman (95.)
sárga lap: Borbély (31.), Ramos (70.), illetve Tőzsér (22.), Bobko (52.), Danilovic (57.), Brkovic (64.)

MTK:

Petkovic – Katona M., Vass Á., Baki, Poór – Borbély, Kanta J., Szatmári L. (Gera D., a szünetben) – Szatmári I. (Vogyicska, a szünetben), Nikac (Varga Sz., 78.), Myke

DVSC:

Danilovic – Jovanovic, Szatmári Cs., Brkovic, Völgyi – Filip, Tőzsér (Takács T., 78.) – K. Mészáros (Szakály P., 63.), Holman, Bobko (Djelmic, 63.) – Vittek

Az első félidő elején a hazaiak birtokolták többet a labdát, de helyzetük nem volt. A tizedik perctől magára talált a DVSC, agresszíven támadta le ellenfelét, az MTK-nak így csupán erőtlen ellenakciókra futotta erejéből. Igazi ziccer egyik oldalon sem adódott, bár a Debrecen közelebb állt a gólszerzéshez.

A szünetet követően az 58. percben büntetőhöz jutott az MTK, mert Danilovic kapus szabálytalankodott a csereként beállt Vogyicska Bálinttal szemben a tizenhatoson belül. A tizenegyest Kanta József értékesítette. A gól után mindkét oldalon több helyzet adódott, aztán a hajrában inkább a DVSC-nek voltak lehetőségei, de az egyenlítésre egészen a 95. percig várni kellett, akkor Holman Dávid szabadrúgása talált utat a hálóba.

– MTI –