Sport

2016.11.18. 17:30

Harcos mérkőzés lesz, amelyet meg kell nyerni

Debrecen - Bár a kék-fehérektől hiányoznak majd kulcsemberek, Jovanovic szerint így is masszív csapat az MTK.

Debrecen - Bár a kék-fehérektől hiányoznak majd kulcsemberek, Jovanovic szerint így is masszív csapat az MTK.

Újabb két hét állt a rendelkezésére a válogatott meccsek okán a DVSC alakulatának, hogy a szezon közben átalakult keret összeszokottabbá váljon. Hogy ez mennyire sikerült, az a szombaton 15 óra 30 perckor kezdődő (élőben: www.haon.hu), MTK Budapest elleni idegenbeli mérkőzésen derülhet ki. Az OTP Bank Liga 16. fordulója előtt a hajdúságiak hetedikként utaznak el a kilencedik helyen tanyázó fővárosiakhoz.

Mindegy, kik játszanak

A vendégek először tesznek látogatást az MTK nemrégiben átadott vadonatúj stadionjába, de vélhetően a kék-fehérek sem lakták be még teljesen az Új Hidegkuti Nándor Stadiont.

[poll id="1280"]

A két gárda augusztus közepén találkozott először ebben a bajnokságban, mégpedig a Nagyerdőn, éppen az az összecsapás volt Leonel Pontes első kilencven perce a Loki kispadján. A portugál trénernek nem sikerült győztesen bemutatkoznia, ugyanis Vogyicska és Castillion góljaival 1–1-re végeztek a felek.

– Szeretnénk följebb kapaszkodni a tabellán, ezért nekünk minden meccs rangadó, így lesz ez a szombati találkozó esetében is – nyilatkozta a Naplónak a DVSC jobbhátvédje, Aleksandar Jovanovic. – Mindenképpen kell nekünk a három pont, ezért nincs szükség nagy filozófiára, harcolni kell az utolsó erőnkig, minden egyes játékosunknak száz százalékot kell adnia, csak így lehetünk sikeresek. Az ellenfél mindig markáns, támadófocit játszott, most sincs ez másként most sem, de felvesszük a harcot velük! – jelentette ki határozottan a harmincegy esztendős bosnyák futballista.

Jovanovic szerint nem sokat jelent, hogy Torghelle Sándor és Dragan Vukmir sem lehet ott a hétvégén az MTK-ban. – Az ellenfél csapatként nagyon jó, biztosan tudják majd megfelelően helyettesíteni a hiányzóikat. Én azt mondom, mindegy, milyen felállásban lépnek pályára, meg kell szereznünk a győzelmet.

HBN


Debrecen - A DVSC játékosa a kéthetes felkészülésről, a pihenésről, és az MTK elleni bajnokiról is nyilatkozott a Loki TV-nek.


Debrecen - A Loki csapatkapitánya szerint egyre jobban néz ki a Loki fizikálisan és taktikailag is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!