Sport

2016.11.05. 17:56

DVSC vs. Mezőkövesd - Edzői nyilatkozatok

Debrecen, Mezőkövesd - A DVSC vs. Mezőkövesd (0-0) NB I-es mérkőzés után a két edző, Leonel Pontes és Pintér Attila értékelte a látottakat.

Debrecen, Mezőkövesd - A DVSC vs. Mezőkövesd (0-0) NB I-es mérkőzés után a két edző, Leonel Pontes és Pintér Attila értékelte a látottakat.

Leonel Pontes: - Aki meg akarta nyerni a mérkőzést, az a Debrecen volt. Megpróbáltunk megtenni mindent a győzelemért, egy gól megváltoztatta volna a meccset. Viszont nagyon nehéz ott gólt rúgni, ahol az ellenfél szinte minden tagja a tizenhatoson belül védekezik A csapat most két pontot veszített. Az ellenfél mindent megtett azért, hogy húzza a időt, ne kapjanak gólt. Ez nem az ő játékuk.

Pintér Attila: - Amit elterveztünk, azt megvalósítottuk, szerettünk volna három pontot szerezni, de mindenki tisztában van a két csapat játékosállományával. Nem tudtak olyat húzni a meccsen, amiből megnyerhették volna azt. Az utolsó tíz percben ha kétszer pontosabban játszunk, a három pontot is megszerezhettük volna.


Debrecen – Az újonc Mezőkövesd szombaton gól nélküli döntetlent ért el a Debreceni VSC vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában.


Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga tizenötödik fordulójában a DVSC a Mezőkövesd csapatát fogadja szombaton 15.30-tól a Nagyerdei Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítunk portálunkon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!