Sport

2016.10.11. 08:14

Szép jövőt ígérnek a Loki futballistái

Debrecen - A lett–magyar vb-selejtező előtt a szurkolók beszélgethettek a DVSC játékosaival és a gárda vezetőedzőjével.

Debrecen - A lett–magyar vb-selejtező előtt a szurkolók beszélgethettek a DVSC játékosaival és a gárda vezetőedzőjével.

A válogatott vb-selejtezői miatt rendezett három hetes bajnoki szünetben a DVSC klubvezetése úgy döntött, eljött az ideje a szurkolókkal való eszmecserére. Hétfő estére meccsnézéssel egybekötött (Lettország–Magyarország, világbajnoki selejtező) szurkolói ankétra hívták a szurkolókat, a program helyszíne a Nagyerdei Stadionban található Loki Klub and Cafe volt.

Új szerzemények

A hétszeres magyar bajnok klubot Róka Géza cégvezető, Leonel Pontes vezetőedző, a nyáron igazolt középpályás, Tőzsér Dániel illetve a támadó Könyves Norbert és az újonnan érkezett 81-szeres szlovák válogatott támadó, Róbert Vittek képviselte az impozáns klubban.

Az eseményt a klubvezető nyitotta meg, röviden beszámolt arról, milyen változások mentek végbe a Debrecennél az utóbbi hetekben: játékosmozgás és a szakmai stáb összetételének megváltozása. A tréner, Leonel Pontes elmondta, legfőbb célkitűzésük az, hogy az eredmények mellé a nézők is megjelenjenek, a Nagyerdei Stadion ugyanis csak úgy nyújt impozáns látványt, ha közel telt ház van.

Pontes hozzátette, hasznos két héten van túl az együttes, sokat csiszoltak a közös játékon, bízik benne, a következő meccsek bizonyítják, egyenesbe került a Lokomotív.

A QPR-ból a Lokiba szerződött Tőzsér azt mondta, nem jellemző rá a köntörfalazás, úgyhogy őszintén megmondhatja, rendkívül profi munkát végeztet velük Leonel Pontes.

Ideális minden

Természetesen Róbert Vitteket is megkérdezték, miként érzi magát a városban, illetve mik a benyomásai az együttesről, amelyikbe be kell minél hamarabb illeszkednie. A szlovák csatár elmondta: túl kevés ideje van a Lokinál ahhoz, hogy bármilyen kritikát is megfogalmazzon. Úgy vélte, a körülmények ideálisak, csodálatos a Nagyerdei Stadion és a góljaival igyekszik majd igazolni a klubvezetés döntését, mely szerint jó ötlet volt őt a cívisvárosba hozni.

HBN–TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!