Sport

2016.10.26. 15:40

Statikusra vár a Hódos lelátója

Debrecen - A Loki Nantes elleni EHF Kupa kézilabda mérkőzésén szombaton a Hódos-sportcsarnok lelátójának egy részét lezárták.

Debrecen - A Loki Nantes elleni EHF Kupa kézilabda mérkőzésén szombaton a Hódos-sportcsarnok lelátójának egy részét lezárták.

Az üzemeltető Sportcentrum Kft.-nél cáfolták azt a megjelent hírt, hogy álmennyezet szakadt volna le.

HBN


Debrecen - A kettős vereséggel búcsúzó debrecenieknek a mérkőzés nagy részében futniuk kellett az ellenfelük után.


Debrecen - Nem sikerült a továbbjutás a DVSC-TVP női kézilabdacsapatának a francia Nantes ellen az EHF-Kupában, de szurkolók, az ultrákkal az élen fantasztikus hangulatot varázsoltak a Hódos Imre sportcsarnokba. Fotók és videók a szombat esti kéziünnepről.


Debrecen - A Debrecen hazai pályán 28-26-ra kikapott a francia Nantes együttesétől a női kézilabda EHF Kupa második fordulójának visszavágóján, így kettős vereséggel búcsúzott a sorozattól.


Debrecen – A női kézilabda EHF-Kupa második fordulójában a DVSC-TVP a Nantes együttesét fogadta szombaton 21.00-tól a Hódosban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!