Sport

2016.06.10. 14:02

A salakosok egymásért és az országért húzzák

Debrecen - A salakmotoros páros Európa-bajnokság elődöntőjét rendezik vasárnap 16.30-tól az olaszországi Badia Calavenában.

Debrecen - A salakmotoros páros Európa-bajnokság elődöntőjét rendezik vasárnap 16.30-tól az olaszországi Badia Calavenában.

A Veronához közeli településen hét ország – Dánia, Olaszország, Ausztria, Szlovénia, Ukrajna, Magyarország és Németország – csapata küzd a fináléba jutást jelentő első három hely megszerzéséért. A döntőnek augusztus 13-án Riga ad otthont, ahol a rendező jogán a házigazda lettek, illetve a tavalyi debreceni döntő dobogósai, Lengyelország, Oroszország és Csehország salakosai már biztosan ott lesznek.

A vasárnapi elődöntőben két versenyző képviseli hazánkat, nevezetesen Tabaka József és Magosi Norbert. A papírforma nem a magyar csapat mellett szól, de bízzunk benne, hogy a mieink egymásért és az országért küzdve meglepik a riválisokat.

Gyászol a debreceni, illetve magyar salakmotoros közösség, 60 éves korában elhunyt Szegedi György sportbíró.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!