Sport

2016.05.23. 13:21

Újra formában a bombázó anyuka

Debrecen - Európa-bajnokságra készül és életmód tanácsokat ad a hadházi fitneszversenyző.

Debrecen - Európa-bajnokságra készül és életmód tanácsokat ad a hadházi fitneszversenyző.

Koncz Brigitta elképesztő átváltozásáról elsőként a Hajdú-bihari Napló számolt be még 2013 decemberében. Az akkor 37 esztendős hajdúhadházi hölgy az ikrei születését követően nem tudta leadni a terhesség alatt felszedett plusz 35 kilót (98 kilogrammot mutatott a mérleg), ezért életmódot váltott, s elkezdett rendszeresen sportolni. A konditermi edzéseknek meglett az eredménye, az 55 kilogrammos Brigitta – Kathi Béla és Horváth Magdi felkészítése mellett – fitneszversenyen is pódiumra állt: 5. helyezés ért el a WBPF világbajnokságon sport modell kategóriában.


Koncz Brigitta (balra) és Horváth Magdi Fotó: Magánarchívum


Az elmúlt két és fél évben Koncz Brigitta tanulásra adta a fejét, életmód tanácsadó lett, főként túlsúlyos embereknek segített a váltásban. De nem szakadt el végleg a versenyzéstől, Horváth Magdi segítségével 16 hetet készült az elmúlt hétvégén Nyíregyházán megrendezett országos viadalra, ahol a WBPF sport modell 30+ kategóriában a 3. hely végzett, s így kvalifikálta magát a hétvégi, Budapesten megrendezendő Európa-bajnokságra.

HBN-BN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!