Sport

2016.04.04. 12:01

Második helyen végzett a debreceni csapat a nemzetközi jégkorong tornán

Debrecen - A Debreceni Hoki Klub április 2-3-án rendezte meg a III. National Instruments Nemzetközi Jégkorong Tornát a Debreceni Jégcsarnokban, ezúttal az U 13-as korosztály számára.

Debrecen - A Debreceni Hoki Klub április 2-3-án rendezte meg a III. National Instruments Nemzetközi Jégkorong Tornát a Debreceni Jégcsarnokban, ezúttal az U 13-as korosztály számára.

A tornán a házigazdák csapata mellett a Vienna Tigers, a HC Kosice és a Miskolci Jegesmedvék fiataljai vettek részt, akik nagy számú szurkoló kíséretében érkeztek, így biztatásból nem volt hiány. A jól szervezett, jó hangulatú eseményen a bécsi tigrisek és a hazaiak emelkedtek ki a mezőnyből; nem véletlen, hogy ez a két együttes találkozott a vasárnapi döntőben. A tornagyőzelmet – főként a 3. harmadban mutatott eredményes játékával – a Vienna Tigers szerezte meg, a Debreceni HK, a HC Kosice és a Miskolci Jegesmedvék csapatai előtt.

A névadó szponzor jóvoltából az érmeken és a serlegeken kívül a legjobb teljesítményt nyújtó játékosoknak számos különdíjat is kiosztottak. A torna gólkirálya Mihalik András lett, a legfiatalabb játékos különdíját Mihalik Gergő kapta, mindketten a DHK játékosai. A hazai együttes legjobbjának Antek Tamást választották. Gratulálunk a csapatnak és a játékosoknak a kiváló eredményhez!

- Debreceni Hoki Klub -


Eredmények:

VIENNA TIGERS - DEBRECENI HK 2-4

HC KOSICE - MISKOLCI JEGESMEDVÉK 5-5

MISKOLCI JEGESMEDVÉK - DEBRECENI HK 2-7

VIENNA TIGERS – HC KOSICE 9-2

HC KOSICE – DHK 1-4

MISKOLCI JEGESMEDVÉK – VIENNA TIGERS 4-7

A 3. helyért: MISKOLCI JEGESMEDVÉK – HC KOSICE 1-10

Döntő: DHK-VIENNA TIGERS 3-7


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!