Sport

2016.04.30. 19:12

Kondás: elégedett vagyok a harmadik hellyel

Békéscsaba, Debrecen - A Békéscsaba vs. DVSC-TEVA (0-0) NB I-es mérkőzés után a két edző, Zoran Spisljak és Kondás Elemér értékelte a látottakat.

Békéscsaba, Debrecen - A Békéscsaba vs. DVSC-TEVA (0-0) NB I-es mérkőzés után a két edző, Zoran Spisljak és Kondás Elemér értékelte a látottakat.

Kondás Elemér: - Győzni szerettünk volna ezen a mérkőzésen is, végül 0-0-s döntetlennel zárult a találkozó, amelyen inkább a küzdelem dominált. Az első félidőben alakítottunk ki helyzeteket, de nem tudtunk betalálni. Ekkor eldönthettük volna a meccset. A második félidőben is voltak próbálkozásaink. Elégedett vagyok azzal, hogy elértük a bajnokság elején kitűzött célt, a dobogón végeztünk.

Zoran Spisljak: - Gratulálok a Debrecennek a harmadik helyezéshez, és gratulálok a csapatomnak azért, hogy a mai mérkőzésen nagyon jól helytálltak egy dobogón végző csapat ellen. Helyzeteink voltak, méltó partnerei voltunk a DVSC-nek.


Békéscsaba - A Debrecen gól nélküli döntetlent játszott Békéscsabán a labdarúgó OTP Bank Liga utolsó fordulójában.


Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga harmincharmadik, utolsó fordulójában a DVSC-TEVA a Békéscsaba csapatához látogatott szombaton 16.30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!