Sport

2016.02.15. 14:29

Bosszantó, hogy mindössze egy gólon múlnak a bravúrok

Debrecen - Szilágyi Ágnes örült, hogy újra bizonyíthatott, s a lehetőség teljesen felpörgette.

Debrecen - Szilágyi Ágnes örült, hogy újra bizonyíthatott, s a lehetőség teljesen felpörgette.

Fordulatos mérkőzést, óriási csatát hozott a DVSC-TVP és az Érd összecsapása a K&H Bank női kézilabda liga legutóbbi fordulójában. A két csapat igazán kitett magáért, a debreceniek hősiesen küzdöttek a nemzetközi kupában is menetelő, favoritnak kikiáltott vendégek ellen, ám a bravúr elmaradt, a Mariama Signaté által vezetett érdiek 29–28-ra nyertek.

Már megint…

A Loki kezdőcsapatában újra helyet kapott Szilágyi Ágnes, aki jó játékkal, és 4 góllal hálálta meg az edző bizalmát. (A balszélső legutóbb január 13-án, a Fradi ellen volt a kezdőben, a következő három meccsből két találkozón csak percek jutottak neki, míg Siófokon pályára sem lépett.) – Bevallom őszintén, nagyon örültem, hogy újra a kezdőcsapatban számolt velem Tone Tiselj. Az utóbbi időkben kevesebb lehetőséget kaptam, éppen ezért meg akartam mutatni, hogy lehet rám számítani. Ez a sansz nagyon felpörgetett, kifejezetten élveztem a játékot. Úgy érzem, nem okoztam csalódást, jól ment a védekezés, labdát is szereztem, illetve négyszer sikerült bevennem az ellenfél hálóját – nyilatkozta a Hajdú-bihari Naplónak a Szilinek becézett kézilabdázó. A szélső örömébe üröm is vegyült, mivel nem sikerült pontot szerezni a dobogóért küzdő Érdtől.

– Természetesen tudtuk, hogy az ellenfél a favorit, de úgy éreztük, a Hódosban, hazai szurkolók előtt meglephetjük őket. Szinte szó szerint csúsztunk-másztunk a sikerért, éppen ezért nagyon fájó, hogy nem sikerült. Sőt, rendkívül bosszantó, hogy egy magasabban jegyzett gárda ellen immár másodszor kapunk ki egy góllal. Sajnálatos, hogy több hetesünk is kimaradt, de ahogy az edzőnk mondta, ha keményebben védekezünk, akkor is más lehetett volna a végeredmény – fogalmazott a lokista.

Rangadó következik

Szilágyi Ágnes elárulta, a csapat vasárnapra és hétfőre szabadnapot kapott, viszont keddtől folytatódik a munka. – Most a szokásosnál több időnk lesz a felkészülésre, hiszen legközelebb február 27-én játszunk tétmérkőzést, amikor Békéscsabára utazunk. Tudjuk, mit jelent a szurkolóink számára ez a párosítás, éppen ezért mindent elkövetünk azért, hogy győzelemmel vívjuk meg az ősi rangadót – mondta a DVSC 5-öse.

HBN-BN


Debrecen - „Szép volt csajok!” – Nem véletlenül kántálták ezt az Érd elleni meccs után a debreceni szurkolók.


Debrecen – A női kézilabda K&H női kézilabda liga 18. fordulójában a DVSC-TVP az Érd együttesét fogadta szombaton 18 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!