Sport

2016.02.05. 08:09

A Fradi nyerte a főpróbát

Debrecen - A DVSC-TEVA 3–2-re kikapott a bajnokaspiráns Ferencvárostól a pallagi akadémián.

Debrecen - A DVSC-TEVA 3–2-re kikapott a bajnokaspiráns Ferencvárostól a pallagi akadémián.

Edzőmeccsen találkozott a Loki és a Fradi, a mérkőzést mindkét fél főpróbának tekintette a jövő héten kezdődő tavaszi szezonra. A Videoton által megkörnyékezett Bódi Ádám bokasérülés, míg az egyik új szerzemény, a hórihorgas Takács Tamás a felkészülési találkozó helyett edzésen vett részt.

Hazai szempontból nem indult jól a találkozó, a 7. percben második lehetőségét gólra váltotta az FTC: Lamah talált a kapuba. Szerencsére a válasz sem késett soká, a 11. minutumban labdaszerzést követően Holman Dávid szép passzából Horváth Zsolt egyenlített. A fővárosiaknál volt többet a labda, mezőnyfölényük a félidő közepén újabb góllá érett, miután egy debreceni védelmi kihagyás következtében Hajnal egyedül tört kapura, és önzetlenül a mellett futó Varga Rolandot hozta kihagyhatatlan helyzetbe (1–2).

Loki-fölény

A második játékrészre érkezett Adamo Coulibaly, a DVSC pedig rögtön magához ragadta a kezdeményezést. Ennek ellenére újabb gólt mégis az FTC szerzett, Radó András lövése felpörgött egy menteni igyekvő debreceni védő lábán és a tehetetlen Radosevic fölött a hálóba hullott. A hazaiaknál ekkor már pályán volt a friss igazolás, Ognjen Djelmic is, aki bár megilletődöttnek tűnt, látszott rajta, hogy technikás futballista.

Az idő múlásával egyre hátrébb szorult a Ferencváros,s a hajrában egy szabadrúgás után Dusan Brkovics félfordulatból lőtt Dibusz Dénes kapujába. Bár a végére totális fölénybe került a DVSC, nem sikerült újabb találatot szerezni, 3–2-re nyert a Fradi.

HBN–MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!