Sport

2015.11.21. 17:42

DVSC-TEVA vs. DVTK – Edzői nyilatkozatok

Debrecen - A DVSC-TEVA vs. DVTK (1-0) NB I-es mérkőzés után a két edző, Kondás Elemér és Bekő Balázs értékelte a látottakat.

Debrecen - A DVSC-TEVA vs. DVTK (1-0) NB I-es mérkőzés után a két edző, Kondás Elemér és Bekő Balázs értékelte a látottakat.

Bekő Balázs: Nem az első eset, amikor mérkőzést befolyásoló hiba miatt kaptunk gólt. Leshelyzet előzte meg a gólt, és hátrányból focizni egészen más. Volt egy rakás helyzetünk, sajnos nem tudtunk túljárni a kapus eszén. Jól játszott a csapat. A mérkőzés végén kinyíltunk, muszáj volt kockáztatnunk, onnantól kezdve a DVSC-nek is voltak helyzetei.

Kondás Elemér: Nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk, volt benne ütközés, párharcok, helyzetek. Eldönthettük volna hamarabb a meccset. Jól és szervezetten játszott a Diósgyőr.







Debrecen - A Debrecen egygólos győzelmet aratott szombaton keleti riválisa, a vendég Diósgyőr felett a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójában.


Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga tizenhatodik fordulójában a DVSC-TEVA a DVTK csapatát fogadta szombaton 15.30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!