Sport

2015.10.13. 17:38

Magyar Kupa: az Újváros kiesett, a Loki szerdán kezd

Balmazújváros - A Magyar Kupa 3. fordulójában a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő csapata a Soproni VSE-t látta vendégül szerda délután.

Balmazújváros - A Magyar Kupa 3. fordulójában a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő csapata a Soproni VSE-t látta vendégül szerda délután. A vendégek „bekezdtek”, a 7. percben szöglet után Szalai fejesből volt eredményes (0–1). A szünetig nem változott a helyzet, viszont a 47. minutumban újra a hazaiak kapujában landolt a labda: Zamostny volt eredményes egy kiugratást követően (0–2). A 63. percben Fekete Ádám egy kapusról kipattanó labdát helyezett a kapuba (1–2). Egyenlítés helyett újra a Sopron lőtt gólt, Grabant révén a 75. percben. Három minutum múlva jött a válasz, Papp Ferenc egy legurított szabadrúgást helyezett a hálóba (2–3). Bő tíz perc volt hátra a meccsből, a Balmazújvárosnál volt többet a labda, de a fölényük meddőnek bizonyult. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a soproni Szabót második sárga lapot követően kiállította a játékvezető. Némileg meglepetésre nyert a Sopron, így a Balmaz búcsúzott a kupától.

Favoritként

A kupa ezen szakaszában, azaz a legjobb 32 között kapcsolódik be a küzdelemsorozatba a DVSC-TEVA alakulata. Fortuna kegyes volt a Lokihoz, hiszen a mezőny egyetlen megye III-as csapatát, a Géderlakot sodorta az útjába. A két gárda szerdán 14 órától a Bács-Kiskun megyei településen csap össze. Talán felesleges megjegyeznünk, bármilyen összetételben lép pályára a piros-fehér egylet, a hatodosztályú ellenfelet magabiztosan búcsúztatnia kell. Érdekesség, hogy a riválisnál futballozik az a Salamon Miklós, aki korábban megfordult többek között a Dunaferr és a Győr csapatában. A Loki honlapja szerint a Radosevic – Lázár, Szatmári, Brkovics, Barna – Szécsi, Zsidai, Szakály, Ferenczi – Horváth Zs., Sós összeállítású gárdát küldi pályára Kondás Elemér.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!