Sport

2015.09.02. 14:35

Kihúzhatják magukat: idősebbek ellen is jól fociztak a Loki fiataljai

Debrecen - Második helyen végzett az Olaszországban, Pinerolo városában rendezett U17-es futballtornán a DVSC-DLA U16-os csapata, amely egy évvel idősebbek között szerepelt kiválóan.

Debrecen - Második helyen végzett az Olaszországban, Pinerolo városában rendezett U17-es futballtornán a DVSC-DLA U16-os csapata, amely egy évvel idősebbek között szerepelt kiválóan. Szalánczi Tamás együttese egészen a döntőig menetelt úgy, hogy a legjobb négy között a Vicenzát búcsúztatta, miután 2-0-ra nyerni tudott. A másik elődöntőben a máltai korosztályos válogatott csapott össze az Atalantával. Itt az olasz gárda bizonyult jobbnak, így a mieinkkel került össze a fináléban, amelyben az Atalanta 1-0-s félidő után 3-0-ra győzött.

Érdemes még megemlíteni, hogy a DVSC-DLA két tehetséges korosztályos válogatott kapusa, Deczki Máté és Kovács Péter megosztva kapta A torna legjobb kapusának járó címet.

- Nyitrai Daniella -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!