Sport

2015.09.21. 16:15

Nincs megállás, folytatnák a remek sorozatot

Debrecen - Könczei Áronék magabiztos diadallal örvendeztetnék meg a debreceni szurkolókat a Dunaújváros ellen.

Debrecen - Könczei Áronék magabiztos diadallal örvendeztetnék meg a debreceni szurkolókat a Dunaújváros ellen.

A Debreceni Hoki Klub remekül kapta el a rajtot a MOL Ligában, a veretlen, tíz pontot számláló hajdúságiak négy összecsapást követően vezetik a tabellát. A DHK a rendes játékidőben fektette két vállra az Újpestet két alkalommal, a MAC Budapestet hosszabbításban győzte le, míg a Fradit büntetőkkel verte. A cívisvárosi alakulat a jó sorozatot kedden 18 órától folytathatja, ekkor hazai jégen fogadja a Dunaújvárosi Acélbikákat.

Nincs drasztikus változás

– Jól jött ki eddig a lépés, talán a keretünk is erősebb az előző évhez képest. Az edzőnk viszonylag későn érkezett meg a csapathoz, ennek fényében még örömtelibb az idénykezdetünk. Dmitrij Romanov mester hasonló felfogást képvisel, mint egykori trénerünk, Jevgenyij Muhin, csupán néhány dologban, például a korongbevitelben változtatott. A legnagyobb különbség az, hogy Muhin többször felemelte a hangját, míg Romanov inkább beszélget velünk – nyilatkozta a Naplónak Könczei Áron, aki eddig öt assziszttal járult hozzá együttese sikereihez.

A debreceniek következő riválisa, a hetedik helyen tanyázó Dunaújváros eleddig három meccset vívott a pontvadászatban, ebből egyet a ráadásban nyert meg a címvédő miskolciak ellen, míg kétszer vereséget szenvedtek a Fejér megyeiek a Fraditól.

– Pénzügyi problémák miatt gyengültek a dunaújvárosiak az előző idényhez képest, több kulcsemberük Miskolcra távozott. A harmadik sorukban szerepel egy olyan játékos, aki tavaly Debrecenben szerepelt. Reményeim szerint sima győzelmet tudunk majd aratni, persze, ha egy gárda lenézi a riválisát, akkor könnyedén nagy pofonba futhat bele – zárta mondandóját a 21 esztendős jégkorongozó.

HBN–BÁ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!