Sport

2015.08.08. 15:29

A Mészöly Géza vezette Haladás jön vasárnap

Debrecen - A verhetőnek tűnő szombathelyi gárda vizitál Debrecenben.

Debrecen - A verhetőnek tűnő szombathelyi gárda vizitál Debrecenben.

A Szombathelyi Haladás együttese látogat az OTP Bank Liga 4. fordulójában a Nagyerdei Stadionba – a DVSC-TEVA vasárnap 20.15-től látja vendégül Mészöly Gáza alakulatát (élőben a HAON-on).

A Loki a tabella negyedik, míg a vendégek a nyolcadik helyről várják az összecsapást. A debreceniek veretlenek az új idényben, egy győzelmük mellett kétszer ikszeltek, a szombathelyiek már mindenbe belekóstolhattak, egyszer sikerrel jártak, legutóbb döntetlent játszottak, míg a nyitányon pont nélkül maradtak.

A két gárda tavaly augusztus 24-i összecsapása 1–0-s Loki-diadalt hozott Debrecenben, március 14-én pedig a Vas megyeiek nyertek 2–0-ra.

[poll id="983"]

A DVSC tájékoztatása szerint a mérkőzésre jegyek elővételben kaphatók online, illetve a Loki-boltban és a Nagyerdei Stadion pénztáraiban.

A cívisvárosiak bizonyára mindent meg fognak tenni a siker érdekében, hiszen az Európa Ligától elbúcsúztak a héten, így már teljes egészében a honi bajnoki pontvadászatra koncentrálhatnak.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!