Sport

2015.06.17. 14:32

Számos dobogós helyet szereztek a szoboszlóiak

Mogyoród, Hajdúszoboszló - Mogyoródon rendezték meg az Ippon Shobu Diák­olimpiát. A Shotokan Karate Egyesület Hajdúszoboszló tagjai sikeresen szerepeltek a népes mezőnyben.

Mogyoród, Hajdúszoboszló - Mogyoródon rendezték meg az Ippon Shobu Diák­olimpiát. A Shotokan Karate Egyesület Hajdúszoboszló tagjai sikeresen szerepeltek a népes mezőnyben. Dihen Balázs (Derecskei Rákóczi György Gimn.) egy első (kumite) és egy harmadik helyet (kata) zsebelt be, Dihen Réka katában ezüstöt, kumitében bronzot szerzett, Patkós Viktória (Thököly I. Ált. Isk.) a dobogó felső fokára (kumite) állhatott fel, Szabó Bianka (Thököly I. Ált. Isk.) két harmadik hellyel büszkélkedhet (kata, kumite), Farkas Dominik (Thököly I. Ált. Isk.) ötödikként végzett (kumite), Csivincsik Klaudia (Debrecen Csokonai Vitéz Mihály Gimn.) kétszer is másodikként zárt (kata, kumite), míg Szabó Rebeka negyedik lett (kata).

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!