Sport

2015.05.18. 07:52

Esélyeshez méltó siker

Debrecen - A Loki 4–0-ra verte hazai pályán a Lombard Pápát, és közelít a dobogóhoz.

Debrecen - A Loki 4–0-ra verte hazai pályán a Lombard Pápát, és közelít a dobogóhoz.

A sérülésektől megtizedelt tavalyi bajnokcsapat látta vendégül az ezer sebből vérző, a kiesés szélén táncoló Lombard Pápát, vagyis a vasárnap esti bajnoki toronymagas esélyese a DVSC-TEVA volt.

Bombagól

Ennek szellemében kezdte a találkozót a Loki, egyértelmű támadószándékkal léptek fel Jovanovicék, ami sokáig azonban csak helyzetekben mutatkozott meg. A bosnyák labdarúgó is betalálhatott volna, ahogyan a szépen cselező Tisza is, de sokáig Szűcs Lajos kapus nyerte a párharcokat. Szakály azonban túljárt a veterán hálóőr eszén, bombagólt ragasztott a jobb alsó sarokba. A félidőre tehát megérdemelt előnnyel vonulhatott a piros-fehér gárda.


[poll id="931"]


Megvan az első

Nem indult rosszul a második játékrész hazai szempontból, ugyanis büntetőhöz jutott a Debrecen! A tizenegyest Rene Mihelic roppant higgadtan, a kapus mozgását megvárva gurította a jobb sarokba. Nem sokkal később Balogh Norbert szerzett labdát az ellenfél térfelén, majd a kapuig vezetve a játékszert higgadtan a rövid sarokba lőtt. Pár perc múlva Balogh a lécet is eltalálta közelről, majdnem duplázott az ifjú támadó.

Erre a 86. percben sor is került, ugyanis Balogh Szakály Péter mesteri labdáját belőtte a jobb alsó sarokba, belejött a fiú! A DVSC-TEVA tehát magabiztosan verte a Lombard Pápát, és még a dobogóról sem kell lemondania a hajdúságiaknak.



HBN-TN


A tények

OTP Bank Liga, 28. forduló: DVSC-TEVA–Lombard Pápa 4–0 (1–0)

Nagyerdei Stadion, 4254 néző. Vezette: Fábián (Szpisják, Kormányos).

DVSC: Verpecz – Nagy Z., Máté, Mészáros, Korhut (Ferenczi, 52.) – Jovanovic, Varga J., Szakály, Mihelic – Kulcsár (Szécsi, 74.), Tisza (Balogh N., 46.).

Pápa: Szűcs L. – Juhász D., Csizmadia, Bogunovics, Frizoni (Waltner, 63.) – Király (Schmid, 77.), Nagy T., Vankó (Csilus, 35.), Randjelovics, Gál – Seye.

Gól: Szakály (44.), Mihelic (11-esből, 58.), Balogh (59.), Balogh N. (87.).

Sárga lap: Tisza (29.), Frizoni (57.), Szűcs L. (58.), Varga J. (73.), Seye (83.), Waltner (92.).


Debrecen – A DVSC-TEVA vs. Lombard Pápa (4-0) NB I-es mérkőzés után a két edző, Kondás Elemér és Kovács László értékelte a látottakat.


Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójának vasárnapi játéknapján a DVSC-TEVA a Pápa csapatát fogadta 18:30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!