DVSC-TEVA vs. Lombard Pápa – Edzői nyilatkozatok

Akt.:
Kondás Elemér és Kovács László kézfogója
Kondás Elemér és Kovács László kézfogója - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A DVSC-TEVA vs. Lombard Pápa (4-0) NB I-es mérkőzés után a két edző, Kondás Elemér és Kovács László értékelte a látottakat.

Kondás Elemér: Jól kezdett a csapat, jól játszott a meccsen. Rengeteg helyzetünk volt, szerncsére Szakály megszerete a vezetést az első félidő végén. A második félidőben is sok helyzetet alakítottunk ki. Tizenegyesből növeltük az előnyt, majd két gyönyörű gólt lőtt Balogh. Jó játékkal és látványos futballal szereztük meg a három pontot. A helyzeteket jobban kellett volna kihasználnunk.

Kovács László: Szakmailag nem akarok foglalkozni a mérkőzéssel, inkább azt emelem ki, hogy a sportemberi kötelességünknek eleget tettünk. Idejöttünk, próbáltunk focizni. Az erőviszonyok nem a mi javunkra szólnak. Tettük a dolgunkat. Úgy néz ki, ez a csapat is eltűnik a süllyesztőbe.


Labdarúgó NB I – Debreceni vereségével a kiesés szélére sodródott a Pápa
Debrecen, 2015. május 17., vasárnap (MTI) – A Debrecen hazai pályán könnyedén, 4-0-ra legyőzte a sereghajtó Pápát a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén, így a vendégek a kiesés szélére sodródtak.


HAON-ÉLŐ – DVSC-TEVA vs. Pápa 4-0 (1-0)
Debrecen – A labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójának vasárnapi játéknapján a DVSC-TEVA a Pápa csapatát fogadta 18:30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon.