Sport

2015.04.23. 17:57

Küldjön hírt! - Ismét meghódítják Bánkútot a futók és a kerékpárosok

Debrecen - A Debreceni Kilométerek Sportegyesület és a Miskolci Sportcentrum Kft. szervezésében már második alkalommal kerül megrendezésre 2015. május 10-én a Bánkúti Csúcstámadás elnevezésű futóverseny és országúti kerékpárverseny.

Debrecen - A Debreceni Kilométerek Sportegyesület és a Miskolci Sportcentrum Kft. szervezésében már második alkalommal kerül megrendezésre 2015. május 10-én a Bánkúti Csúcstámadás elnevezésű futóverseny és országúti kerékpárverseny. A rendezvény fővédnöke: Dr. Kriza Ákos, Miskolc Város polgármestere.

Három versenyszámból választhatnak a sportolók: félmaraton futóverseny egyéniben, félmaraton futóverseny 3 fős váltóban (távok: 7,4 km – 7,2 – 7,4 km) és országúti kerékpárverseny (táv: 22 km).

Valamennyi futó és kerékpáros a célban emlékérmet vehet át. A rajt helyszíne Miskolc, Királyasztal, a cél Bánkút, Fehér Sas Panzió. A futás útvonalán forgalomkorlátozásra kell számítani. Félpályás útlezárás lesz rendőri biztosítással a Csanyiki bejáró és Lillafüred között, a Mályinkai útelágazásig rendőri felvezetés. A sportrendezvényen a résztvevők kizárólag a menetirány szerinti jobb forgalmi sávot vehetik igénybe.

- Tóthné Pánya Marianna -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!