Sport

2015.04.04. 19:03

Igazságos pontosztozkodás Pécsen

Debrecen, Pécs - Küzdelmes, mindkét csapat részéről rengeteg hibával tarkított mérkőzésen 0:0-s döntetlent ért el a DVSC-TEVA a Pécs otthonában a szombat délután lejátszott bajnoki találkozón.

Debrecen, Pécs - Küzdelmes, mindkét csapat részéről rengeteg hibával tarkított mérkőzésen 0:0-s döntetlent ért el a DVSC-TEVA a Pécs otthonában a szombat délután lejátszott bajnoki találkozón.

Az összecsapást a vendég csapat kezdte jobban. Lendületes, sokpasszos játékával szinte meglepte a pécsieket. Még tíz perc sem telt el, és a Loki játéka visszaesett, veszítettek lendületükből, a passzok pontatlanok lettek, és egyre jobban magukra húzták a hazai csapatot. Ennek ellenére Novakovic kapuja egy Pauljevic-lövést követően forgott csak veszélyben. A másik oldalon ilyen helyzet nem akadt.

A második félidőben is jól kezdett a Loki, ám a Pécs igen hamar magára talált, és rendre vezette a támadásokat. Gyorspasszos, sokmozgásos játékuk azonban eredménytelen maradt, köszönhetően a Loki védősorának, illetve a pécsi támadásokra visszazáró középpályás sornak. Mihelic második sárga lapja után sem állt vissza védekezni a Loki. Igaz, térfelükre szorultak a debreceniek, ám kontrákra építve legalább annyiszor veszélyeztették Poleksic kapuját, mint a hazaiak Novakovicét. A pécsi oldalon a jól záró Loki-védelem, és az olykor túlbonyolított támadás miatt maradt el a gól, míg a Lokit egy ugyancsak jól védekező Pécs várta, no meg sok volt a pontatlan passz is a debrecenieknél.

Hozzátartozik az igazsághoz, hogy a hazai csapat jól alkalmazta a lestaktikát. A mérkőzés helyzete a 90. percben Szakály előtt adódott, amikor a kaputól 12 méterre nem találta el a labdát, miközben ketten is próbálták őt szerelni. Szakály elesett, a játékvezető sípja néma maradt. Még ugyanabban a támadási hullámban Sidibe fordulásból próbált kapura lőni, ám a labda helyett Eke Uzoma fejét találta el. A pécsi játékos azonnal összeesett, a Loki csatárát pedig piros lappal leküldte a játékvezető.

Végeredmény: Pécs vs. DVSC-TEVA: 0-0


Debrecen, Pécs – A Pécs vs. DVSC-TEVA (0-0) NB I-es mérkőzés után a két edző, Robert Jarni és Kondás Elemér értékelte a látottakat.


Debrecen, Pécs - A labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában a DVSC-TEVA a Pécs csapatához látogatott szombaton 16:00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon.


Pécs, 2015. április 4., szombat (MTI) - A címvédő és dobogós helyekért küzdő Debrecen gól nélküli döntetlent ért el a bennmaradásért harcoló Pécs otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójának szombati játéknapján.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!