Sport

2015.03.27. 12:21

Parázs edzőmeccs várható

Debrecen - A DVSC a román Dinamo Bucuresti csapatával csap össze szombaton a Nagyerdei Stadionban.

Debrecen - A DVSC a román Dinamo Bucuresti csapatával csap össze szombaton a Nagyerdei Stadionban.

Labdarúgás. Hasznosan tölti el a válogatott Európa-bajnoki selejtezője okán beiktatott bajnoki szünetet a DVSC-TEVA alakulata, ugyanis egy komoly játékerőt képviselő külföldi gárdával feszülnek egymásnak szombat délután. A 15 órától a Nagyerdei Stadionban megrendezendő találkozón a tizennyolcszoros román bajnok Dinamo Bucuresti lesz az ellenfél.

Rendkívüli hangulat

A Dinamo jelenleg a hatodik helyen áll a bajnokságban, tíz győzelemmel, öt döntetlennel és nyolc vereséggel. Az elmúlt télen alaposan átalakult keretű bukarestieknél jócskán akad légiós, többek között portugál, francia, kameruni, izraeli és lengyel nemzetiségű játékosaik is vannak a vendégeknek. Jelenleg a legeredményesebb futballistájuk a lengyel Kamil Bilinski, aki tizenegy gólig jutott eddig a román nemzeti pontvadászatban.

Azon túl, hogy egy erős brigáddal mérkőzik meg Kondás Elemér csapata, a meccs presztízsjellegét sem szabad elfeledni, lévén, hogy egy magyar–román párharcról van szó. A jelek szerint pedig a hangulatra sem lehet majd panasz, ugyanis a debreceni ultrák már jelezték: ott lesznek a Nagyerdei Stadionban.

HBN


Debrecen - Amint arról már korábban is beszámoltunk, a sokszoros bajnok román Dinamo Bucuresti együttesével vív felkészülési találkozót március 28-án 15 órától a Loki a Nagyerdei Stadionban.


Debrecen - Nívós meccs bérlet és szurkolói kártya nélkül.


Debrecen - A debreceni szervezett szurkolói csoportok a szombati, Dinamo Bucuresti elleni felkészülési mérkőzésen újra elfoglalják majd a Nagyerdei Stadion lelátóit.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!