Sport

2015.03.29. 16:25

Lemerítették a Dinamót

Debrecen - A Loki hat gólt rúgott a felkészülési mérkőzésen a román Dinamo Bucuresti egyletének.

Debrecen - A Loki hat gólt rúgott a felkészülési mérkőzésen a román Dinamo Bucuresti egyletének.

A román pontvadászat hatodik helyezettjével, a Dinamo Bucuresti együttesével játszott edzőmeccset a DVSC-TEVA szombat délután, s az eredményre a hajdúságiak lehetnek büszkébbek, lévén 6-0-ra verték a vendégeket.

Már a hetedik percben megszerezte a vezetést a Loki, az egyébként rendkívül aktív támadó, Kulcsár Tamás szerzett remekbe szabott gólt a piros-fehéreknek.

Korán beköszöntek

Nem kellett sokat várni, máris kettővel mentek a házigazdák, a középpályás Rene Mihelic köszönt be a bukaresti hálóőrnek. Hogy ne kelljen izgulniuk a debreceni drukkereknek, arról két perccel később újfent Kulcsár gondoskodott, megszerezvén a harmadik Loki-gólt.



Szinte tökéletesen működött a gépezet, a Dinamo-játékosok csak keresték a labdát, sokáig nem is jutottak el Novakovics kapujáig, de ha ez meg is történt, a szerb kapuvédő biztos kézzel hárított.

Négy gól

A második félidő még tíz perce sem futott, amikor megszületett a negyedik gól, Szakály Péter emelt gyönyörű mozdulattal a hálóba. Tizennégy minutummal később már katasztrofális vereség nézett ki a románoknak, ugyanis a februárban apukaként debütáló Kulcsár megszerezte a harmadik gólját. Hogy a slusszpoénről se maradjunk le, arról ismét Kulcsár Tamás gondoskodott, berúgva ezzel a negyedik találatát, ami azért nem akármilyen teljesítmény!

A Lokomotív tehát simán átrobogott a bukaresti Dinamón, különösen Kulcsár Tamás volt elemében, mégha edzőmeccsről is volt szó, ritka, hogy valaki négyszer is beköszönjön a kapusnak.

A DVSC-TEVA legközelebb szombaton 18 órától lép pályára, mégpedig a Mecsekalján, amikor a Pécsi MFC lesz az ellenfele a bajnoki pontvadászatban.

HBN


A tények

Edzőmeccs : DVSC-TEVA – FC Dinamo Bucuresti 6-0 (3-0)Nagyerdei Stadion, 3112 néző. Vezette: Németh Á.

DVSC: Novakovics – Jovanovic (Nagy Z. 56.), Brkovics, Mészáros (Ludánszki 71.), Korhut – Bódi (Wittrédi 71.), Varga J. (Berdó 71.), Bouadla (Szakály 46.), Mihelic (Ferenczi 62.) – Kulcsár, Sidibe (Szécsi M. 71.)

Dinamo Bucuresti: T. Marc (Farmolle 46.) – Barboianu (Fai 46.), Machado (Durimel 65.), Nedelcearu, Serginho – Serban (Petre 64.), Boubacar (A. Marc 44.), Cristescu (Costache 59.) – Matei (Gavrila 46.), Alexe, Lazar (Grozav 46.)

Gól: Kulcsár (7.), Mihelic (21.), Kulcsár (23.), Szakály (53.), Kulcsár (67.), Kulcsár (88.)


A szurkolásra sem volt panasz:



Debrecen - Nagyszerű hangulatú és gólgazdag találkozón kerekedett felül Kondás Elemér csapata.


Debrecen - Felkészülési mérkőzést játszott szombaton a Loki a román Dinamo București csapatával, amelyet fölényesen, 6-0-ra meg is nyertek. A találkozóra a debreceni ultrák is kilátogattak, akik végigszurkolták a teljes játékidőt.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!