Sport

2015.02.15. 18:38

Véget ér a tábor, hazajön a Loki

Belek - Utolsó mérkőzését vitte gyepre a törökországi edzőtáborban készülő DVSC-TEVA alakulata, a piros-fehérek a szlovák Spartak Trnavával küzdöttek meg a beleki edzőcentrum zöld füvén.

Belek - Utolsó mérkőzését vitte gyepre a törökországi edzőtáborban készülő DVSC-TEVA alakulata, a piros-fehérek a szlovák Spartak Trnavával küzdöttek meg a beleki edzőcentrum zöld füvén.

Ahogyan az a terveknek anno megfelelt, a Loki két meccset vívott volna szombat délután, az egyik mérkőzésen a kazah Ordabaszi ellen léptek volna pályára a cívisvárosiak, azonban néhány labdarúgó gyengélkedése végett megritkult a brigád, ezért a klub úgy döntött, csak a szlovákok elleni derbit vállalja be.

A DVSC ennek ellenére remekül kezdett, azonban a hálóba nem sikerült betalálniuk a hajdúságiaknak, jól zárt az ellenfél védelme. Örömteli volt látni, hogy Kondás Elemér szívesen adott szerepet a fiataloknak, Bereczki, Berdó, Sós és Balogh Norbert is bekapcsolódhatott a játékba a meccs során.

A szlovákok ellen a nagy nyomás ellenére nem született gól, ezért végül 0-0-val zárta a tábort a magyar bajnokcsapat.

A klub honlapjának leírása szerint a Slovácko ellen megsérült René Mihelic vasárnap már teljes értékű munkát tudott végezni. Vadnai Dániel és Verpecz István kocogott, Lázár Pál számára pedig biciklizés volt előírva. A kéztörést szenvedett Ludánszki Bence is külön készült a többiektől".

A lokisták hétfőn délután érkeznek meg Debrecenbe, a következő felkészülési találkozó a Fradi ellen lesz, szombaton.

HBN

DVSC-TEVA – Spartak Trnava 0-0

Belek. Vezette: Molnár A. (Theodoros, Mayer)

DVSC: Novakovics – Jovanovic (Berdó 78.), Máté (Mészáros 46.), Morozov (Brkovics 46.), Korhut – Bódi (Bereczki 46.), Varga J., Bouadla (Sós 46.), Szakály – Kulcsár (Sidibe 46.), Tisza (Balogh N. 46.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!