Sport

2015.01.26. 14:04

A mester emlékének adózva

Debrecen - A hagyományokhoz hűen ismét megrendezték a Garamvölgyi Lajos-emléktornát Debrecenben.

Debrecen - A hagyományokhoz hűen ismét megrendezték a Garamvölgyi Lajos-emléktornát Debrecenben.

A Loki volt a legeredményesebb, de a rendező Debreceni Sportiskola csapatai is jól teljesítettek a hetedik alkalommal megrendezett kispályás labdarúgótornán, aminek a debreceni Hódos Imre-sportcsarnok adott otthont. A tradícióknak megfelelően, a rendezvényen azok a csapatok mérték össze tudásukat, ahol Garamvölgyi Lajos labdarúgóként, vagy edzőként tevékenykedett, így a DVSC, a Videoton, a DSC-SI, a Balmazújváros és a DEAC alakulatai léptek pályára.

„Mindent vitt” a Loki

A viadalon négy korosztályban 20 együttes ifjú labdarúgói versenyeztek. A kétnapos tornán tarolt a Loki, a DVSC-DLA korosztályos együttesei ugyanis minden korosztályban aranyérmesek lettek. Szép eredményekkel zárták a megmérettetést a házigazda Debreceni Sportcentrum-Sportiskola csapatai is, két ezüst- és egy bronzérmet valamint egy negyedik helyet szereztek.

Hálás a tornáért

– Valamennyi korosztályban a DVSC-DLA csapata nyert, de több mérkőzésen is megnehezítették a lokisták dolgát, így nyugodt szívvel mondhatom, színvonalas tornán vagyunk túl – nyilatkozta a Naplónak a legendás mester fia, Garamvölgyi Péter.

– Azt tapasztaltam, minden résztvevő klub játékosai tisztában vannak azzal, ki volt az édesapám, de természetesen a DVSC-nél, illetve ahol edzősködöm, azaz a DEAC-nál futballozók ismerik a legjobban a munkásságát. A család nagyon hálás a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola vezetésének, hogy édesapám emléke előtt adózva, évről évre megrendezi ezt a tornát, s persze azért is köszönet jár, hogy valamennyi klub elfogadta a meghívást – fogalmazott az ifjú tréner, aki elmondta, az emléktorna a tavaszi szünetben szabadtéren folytatódik, ekkor a 2005-ös, 2004-es, 2003-as és 2002-es korosztályok csapatai csapnak össze. Ennek a megmérettetésnek külön érdekessége, hogy Garamvölgyi Péter is megmérettetik a csapatával, a DEAC U11-es gárdával.

HBN

A torna végeredménye

1997 után születettek:

1. DVSC 12 pont

2. DSC-SI 9 pont

3. Balmazújváros 6 pont

4. Videoton 3 pont

5. DEAC 0 pont1998 után születettek:

1. DVSC 10 pont

2. Videoton 9 pont

3. DEAC 4 pont

4. DSC-SI 4 pont

5. Balmazújváros 1 pont

2000 után születettek:

1. DVSC-DLA 12 pont

2. DSC-SI 7 pont

3. Videoton 7 pont

4. Balmazújváros 3 pont

5. DEAC 0 pont

2001 után születettek:

1. DVSC-DLA 10 pont

2. Videoton 10 pont

3. DSC-SI 6 pont

4. Balmazújváros 3 pont

5. DEAC 0 pont

- Debreceni Sportcentrum Nonprofit Kft. -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!