Sport

2014.11.15. 19:30

Újra győzött a Hajdúhadház

Hajdú- Bihar - A megyei másodosztály északi csoportjában, a 14. forduló szombati játéknapján négy mérkőzést tudtak megtartani (a DEAC-Vámospércs elmarad a köd miatt): az Egyek döntetlent ért el a Nyírmártonfalva ellen, a Nádudvar magabiztosan verte az Álmosdot, a Tiszacsege a Görbeházát, míg a Hajdúhadház idegenben tudta legyőzni az ebesi csapatot.

Hajdú- Bihar - A megyei másodosztály északi csoportjában, a 14. forduló szombati játéknapján négy mérkőzést tudtak megtartani (a DEAC-Vámospércs elmarad a köd miatt): az Egyek döntetlent ért el a Nyírmártonfalva ellen, a Nádudvar magabiztosan verte az Álmosdot, a Tiszacsege a Görbeházát, míg a Hajdúhadház idegenben tudta legyőzni az ebesi csapatot.


Egyek-Nyírmártonfalva 1-1 (0-0)

100 néző, vezette: Áncsán Gy. (Rózsa K., Agárdi L.)

Egyek: Farkas K. - Kiss A., Balogh M., Len Sz., Fekete T. (Nagy Sz.), Zsólyomi D., Farkas A. (Papp R.), Hadházi A., Kun K. (Kiss F.), Farkas Z., Len Á. (Szabó Cs.). Edző: Farkas Zoltán.

Nyírmártonfalva: Papp T. - Orbán L., Konyári S., Havrilla I. (Szemán B.), Kolompár J., Gréz B., Rácz F., Jónizs A. (Molnár G.), Mandics I., Tóth D., Ternován J. Edző: Molnár Gábor.

Gól: Fekete T., illetve Gréz B. Jók: Kiss A., Farkas A., illetve Jónizs A., Gréz B., Tóth D. Ifi: 0-8.

Farkas Zoltán: - Az egy pont is pont, bár ebben a játékunkban benne volt a három: nekünk volt több tiszta helyzetünk, bár minden tiszteletem a Nyírmártonfalváé. További sok sikert kívánok nekik!

Molnár Gábor: - A nagy köd ellenére jó iramú mérkőzést játszottunk. Megérdemeltük volna a győzelmet, ha a bíró egy kicsit korrektebb, meg is szerezzük. Gratulálok a csapatnak!


Nádudvar-Álmosd 6-1 (3-0)

150 néző, vezette: Butt S. (Katona D., Búzás A.)

Nádudvar: Nagy J. - Gál S., Kenéz N. (Silye G.), Darányi T. (Gál J.), Balás V. (Dobi R.), Czidor G., Ugrai R., Puskás R., Tran B., Varga Zs., Forgó S. (Székely Z.). Edző: Gere Csaba.

Álmosd: Virág P. – Horváth M., Mezei B., Horváth J., Dorogi Cs., Deutsch R., Szabó Zs., Szabó M., Jónás D., Balogh K., Molnár I. Edző: Mezei Sándor.

Gól: Varga Zs. (3), Forgó S. (2), Balás V., illetve Jók: Varga Zs, Forgó S., Puskás R., Czidor G., illetve senki. Ifi: 2-3.

Gere Csaba: - Ha valaki a két csapat tabellán elfoglalt helyét és a négy kiállítást nézi, akkor azt hiheti, két falusi csapat harakiribe torkolló mérkőzése volt ez. Nem így van, most sem volt több rossz ütemű becsúszás vagy szócsata, egyszerűen már fáradt mindenki így a szezon végén. Mondhatni, sportszerű és jó iramú találkozót játszottunk. Azt viszont meg kell tanulnunk, hogy bármi is történik a pályán, csendben kell futballoznunk. Egy teljesen sima (jó játékkal dúsított) meccset tettünk nehézzé pontatlanságunk, fegyelmezetlenségünk miatt.

Mezei Sándor: – Tartalékosan felállva egy nagyon parázs, hangulatos mérkőzésen maradtunk alul. Gratulálok az ifinek a szép győzelemhez! Butt Sándornak köszönöm a korrekt játékvezetést!


Tiszacsege-Görbeháza 4-1 (2-0)

150 néző, vezette: Darányi A. (Tatár T., Grünwald R.)

Tiszacsege: Kiss G. - Vass I., Jecs J., Nagy Á., Nagy D., Nagy P., Balogh R., Rézmüves G., Simon Z. (Gréz K.), Kovács Á., Zsiga P. Edző: Lévai Albert.

Görbeháza: Szilágyi K. - Siket Gy., Besenyő P., Tóth A., Kiss G., Ilyés Z., Molnár D., Répási Sz., Tóth P., Kriston Á., Jónás R. (Pók D.). Edző: Szolnoki Attila.

Gól: Balogh R., Nagy D., Simon Z., Kovács A., illetve Pók D. Jók: az egész csapat (különösen Simon Z., Balogh R., a mezőny legjobbja: Jecs J.), illetve Szilágyi K., Kiss G., Molnár D., Répási Sz. Ifi: 6-0.

Lévai Albert: - Gratulálok az ifinek az újabb győzelemhez! A felnőtt csapat is rátalált a helyes útra, egyre jobban játszanak a fiúk. Gratulálok nekik, köszönöm a névnapi ajándékot! Továbbra is hajrá Csege!

Szolnoki Attila: - Gratulálok a Tiszacsegének a győzelemhez, ilyen arányban is megérdemelt a sikerük! Csapatom nagyon gyenge játékot és teljesítményt nyújtott ezen a találkozón, így csak magunkat okolhatjuk amiatt, hogy vesztesen hagytuk el a pályát – ránk fér a közelgő téli szünet. A bírói hármast dicséret illeti a színvonalas, sportszerű, korrekt játékvezetésért.


Ebes II-Hajdúhadház 1-2 (0-1)

50 néző, vezette: Gálfi F. (Buczkó B., Kovács A.)

Ebes II: Német J. - Váczi P., Szabó J., Antal A., Csorvási J. (Nagy Z.), Szabó Z. (Czeglédi L.), Kapusi Sz. (Oláh Cs.), Kiss L., Fekete L. (Szabó M.), Kovács T. (Szántó E.), Andirkó I. Edző: Nagy Sándor.

Hajdúhadház: Nagy S. - Rostás M., Gábor L., Nagy J., Lakatos I F., Kovács G. (Nagy A.), Horváth A., Hortó V., Lakatos II F., Dancsi J. (Vadász Cs.), Balogh J. Edző: Pintér István.

Gól: Kiss L., illetve Hortó V. (2) Jók: senki, illetve az egész csapat. Ifi: 4-0.

Nagy Sándor: - Kulturált kis ellenféltől kaptunk ki – jelzem, jogosan. Gratulálok az ificsapatnak első győzelméhez!

Pintér István: - Megérdemelt vendégsiker született.


DEAC II-Vámospércs A köd miatt elhalasztva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!