Sport

2014.11.05. 16:11

Friss hírek a DHK orvosi szobájából

Debrecen - A Debreceni Hoki Klub csatára, Ladányi Balázs hamarosan visszatérhet a jégre.

Debrecen - A Debreceni Hoki Klub csatára, Ladányi Balázs hamarosan visszatérhet a jégre.Muhin Jevgenyij, a DHK vezetőedzője manapság nincs könnyű helyzetben, ugyanis csapatát sérülések tizedelik az utóbbi hetekben. Artur Kuriljuk sérülése komoly, részleges oldalszalag szakadásának gyógyulási ideje hat–nyolc hét, így a rutinos szakembernek őt kell a legtovább mellőznie az együttesből. Artyom Vaszjunyin már egy hete a gárdával edz, a következő hazai mérkőzésen talán már láthatjuk a pályán. Szicsov Vitalijnak három–négy napos pihenőre volt szüksége, hogy folytathassa a munkát a csapattal.

Öröm az ürömben

Ladányi Balázs kisebb térdműtéten esett át, de már megkezdte a rehabilitációt, előreláthatólag két–három hetet hagy ki a pontvadászatból. Horváth Dávid – akit a debreceniek még nem láthattak DHK-s mezben játszani – már a felnőtt csapattal gyakorol, számára most az a legnagyobb feladat, hogy a hosszú kihagyás után felerősödjön fizikálisan és mentálisan a MOL Liga tempójához. Horváth a szlovák ligában is játszó junior alakulat mérkőzésén már jégre lépett.

HBN-DZST

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!