Sport

2014.10.13. 14:32

A tavalyi bajnok vizitál Debrecenben

Debrecen - A cívisvárosiak kedden 18 órától hazai környezetben látják vendégül az Érsekújvár csapatát a szezon tizedik fordulójában.

Debrecen - A cívisvárosiak kedden 18 órától hazai környezetben látják vendégül az Érsekújvár csapatát a szezon tizedik fordulójában. A két alakulat már találkozott egymással a MOL Liga jelenleg futó idényében, akkor a HC Nové Zámky csupán hosszabbítás után tudott győzedelmeskedni Muhin tanítványai felett egy abszolút parázs és izgalmas háromszor húsz perc során.

A liga újonc debreceniek parádés formát mutatnak az utóbbi mérkőzéseken, ugyanis zsinórban harmadszor sikerült három ponttal távozni a jéggel borított pályáról. A találkozót megelőzően a Fradit fektették két vállra (6–2), ezzel egészen a negyedik helyig tudtak felkapaszkodni. A tavalyi bajnok Érsekújvár tizenkilenc pontot gyűjtve most a harmadik helyen tanyázik.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!