Sport

2014.08.29. 16:48

Mindent próbáltak elkövetni

Debrecen - A Young Boys elleni visszavágó egyik legjobbja, Zsidai László úgy érzi, ők megtették, amit tudtak.

Debrecen - A Young Boys elleni visszavágó egyik legjobbja, Zsidai László úgy érzi, ők megtették, amit tudtak.

Csekély esélye volt ugyan a DVSC-TEVA együttesének továbbjutni az Európa-liga playoffjából a csoportkörbe, miután a múlt héten 3–1-re alulmaradt a svájci Young Boys otthonában, azonban a lokisták próbáltak mindent megtenni a hátrány ledolgozása érdekében csütörtökön este a Nagyerdei Stadionban a visszavágón.


[poll id="758"]


A lefújás után lapunk a meccs egyik legjobbját, Zsidai Lászlót kérdezte. – Úgy álltunk ehhez a mérkőzéshez, hogy nincs veszítenivalónk, feltoltuk a védekezésünket, próbáltunk minél többet letámadni, följebb szereztünk is labdákat, amelyekből helyzeteket tudtunk kialakítani. Ezúttal nem hagytunk területet a Young Boys játékosainak. Nüansznyi dolgokon csúsztunk el több meccsen is, a jövőben jobban kell arra figyelnünk, hogy végig koncentráltak legyünk – vélekedett a védekező középpályás.

A cikk folytatása a Hajdú-bihari Napló szombati számában.


Debrecen – Vártuk, de elmaradtak a viharos rohamok, a DVSC kiesett az Európa-ligájából, maradt a magyar bajnokság.


Debrecen - A labdarúgó Európa Liga-selejtező utolsó, negyedik fordulójának visszavágóján a magyar bajnok Debrecen a Young Boys csapatát fogadta csütörtökön 20:30-tól a Nagyerdei Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!