Helyi közélet

2016.08.09. 11:05

Az autó sokak számára önkifejezés

Hajdúsámson - A legfontosabb célja a tuning találkozónak az esztétikumra való rácsodálkozás.

Hajdúsámson - A legfontosabb célja a tuning találkozónak az esztétikumra való rácsodálkozás.

Közel 300 autós és 200 motoros gyűlt össze augusztus 6-án Hajdúsámsonban az I. Static Family Tuning Találkozón az Epreskerti Rendezvénytéren. Legtöbben Kelet-Magyarországról, de Ausztriából is érkeztek az eseményre. A szervező csapat, a Static Family jövőre is szeretné megrendezni a találkozót.

– Az autó nemcsak használati tárgy, hanem nagyon sok ember számára önkifejezési mód, önmegvalósítási forma. Ezt láthatjuk is a különböző módon kialakított autókon – mondta el Antal Szabolcs, Hajdúsámson polgármestere, aki a kezdetektől fogva támogatta a találkozó megvalósítását, és azt, hogy ezzel hagyományt teremtsenek a szervezők Hajdúsámsonnak.

Berki Róbert, a csapat hajdúsámsoni szervezője a mosolygó, boldog arcokat tartotta a legfontosabbnak, hogy az emberek végre szakadjanak ki a hétköznapokból, kapcsolódjanak ki a szebbnél szebb autók, motorok látványán.

A nap fő része az autó- és motorszépségverseny volt, de az érdeklődők láthattak autós limbót, felnitartó-, füst-, hangnyomásmérő-versenyt és persze erotikus autómosást.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában