Sport

2014.07.30. 12:28

Tudja, mit akar, és tesz is érte

Debrecen - Balogh Norbert, a DVSC ifjú tehetsége úgy érzi, mintha újjászületett volna, mikor „kilőtte” a magyarokat a vb-re.

Debrecen - Balogh Norbert, a DVSC ifjú tehetsége úgy érzi, mintha újjászületett volna, mikor „kilőtte” a magyarokat a vb-re.

Miután a magyar U19-es válogatott 2-1-re legyőzte Izraelt az utolsó Európa-bajnoki mérkőzésén, a harmadik helyen végzett csoportjában a hazai rendezésű Eb-n, és kiharcolta a jövő évi, U20-as világbajnokságon való részvételt. A honi nemzeti együttest erősítette a DVSC 18 éves támadója, Balogh Norbert is, aki nagyban hozzájárult a világbajnoki részvétel kiharcolásához, hiszen ő lőtte Izrael ellen a második gólt.

– Nagyon jó érzés volt, hogy meghívtak a szűkített keretbe is, és így részt vehettem az Eb-n. Mindent meg is tettem a sikerért, úgy érzem, jól teljesítettem a felkészülési mérkőzéseken, ezért annak ellenére is számított rám a kapitány, hogy fiatalabb vagyok a többieknél – mondta el Balogh Norbert.

A cikk folytatását a Hajdú-bihari Napló csütörtöki számában olvashatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!