Sport

2014.06.26. 15:28

„Nekem hiányoznak a Marco van Bastenek”

Debrecen - Az Ocho Macho frontembere a dél-amerikai és az afrikai csapatokkal szimpatizál.

Debrecen - Az Ocho Macho frontembere a dél-amerikai és az afrikai csapatokkal szimpatizál.

Természetesen nem a véletlen műve, hogy az Ocho Macho zenekar Pancho, Pancho címmel megénekelte minden idők leghíresebb magyar futballistáját, Puskás Ferencet. A reggea, ska, punk és latin muzsikát ötvöző együttes tagjaihoz közel áll a labdarúgás, ezért a brazíliai focivébé történéseit is figyelemmel kísérik. Az Ocho Macho énekese, Kirchknopf Gergő osztotta meg velünk gondolatait a tornával kapcsolatban.

A frontember elmondta, némileg meglepték az eddigi eredmények: – Hála Istennek, eddig egészen másként alakul a világbajnokság, mint amire a nagy többség számított – fogalmazott a zenész. – Több csoportban is borult a papírforma és ez jó! Az egyetemes, szervezett foci eddig nem teljesít túl jól, ami örvendetes, mert az ötletességért és a kreatív játékért rajongok. Ettől azonban még bőven akadtak gyengébb meccsek is, de lehet, csak nekem hiányoznak a mai fociból a Marco van Bastenek – mosolyodott el Gergő.

– A chilei és az argentin válogatottnak szurkolok és az afrikai csapatoknak – tért rá a kedvenceire az énekes. – Úgy vagyok vele, kapjanak csak minél több pofont a nagyhatalmak! Ami pedig a végső győzelemre esélyeseket illeti, szerintem a házigazdák válogatottja, a Messi vezette Argentína, Chile és Franciaország lehet ott a legjobb négy között.

ÉKN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!