Sport

2014.06.04. 07:37

Megkérdeztük: Ön szerint erősítésre szorul-e a DVSC labdarúgócsapata a sikeres nemzetközi kupaszerepléshez?

Debrecen - A Loki várható átigazolási politikájáról kérdeztük olvasóinkat.

Debrecen - A Loki várható átigazolási politikájáról kérdeztük olvasóinkat.

– Úgy gondolom, jobban oda kéne figyelni a játékra, a támadásaink nem elég magabiztosak. Szerintem elég jó játékosaink vannak, csak nagyobb koncentráció szükségeltetik – fogalmazott Raffai Gergő.

– Véleményem szerint a jelenlegi keret nem elég az európai kupaporondra. Csatárposzton kell az erősítés, hogy gólerősebbek legyünk. A középpálya rendben van, ám 1-2 védő elférne. Ezzel, illetve egy szerencsésebb sorsolással lenne keresnivalónk – taglalta Szűcs Péter.

Kocsis Márk nem követi komolyabban a magyar labdarúgást, ennek ellenére kialakult benne egy összkép, mely alapján úgy véli, egy jobb sorsolás ellenére sem biztos, hogy a DVSC meg tudná állni a helyét.

Varga Márk sem bizakodó, illetve nem lát sok esélyt arra, hogy a bajnok Loki jól tudna teljesíteni ezen a szinten. Hozzátette, ez nem csak a Lokira, hanem az egész magyar futballra igaz, szerinte nem vagyunk elég erősek.

– Talán összejöhet, de ez eléggé összetett dolog, hiszen néhány olyan játékost kell igazolni, aki erősítést tud jelenteni a csapat számára. Egy kedvező sorsolás sem ártana, hogy a csapatunk ismét kiharcolhassa az európai szereplést – mondta Horváth Patrik.

Kérdésünkre válaszolva Roskó Milán nem hiszi, hogy sikerülhet az európai kupaszereplés. Nem érzi elég erősnek a keretet. Véleménye szerint hiányzik a magabiztosság. A középpályát, illetve a védelmet mindenképpen megerősítené annak ellenére is, hogy egy jó sorsolással lehet esélyünk.

HBN-DZST|Fotó: Derencsényi István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!