Sport

2014.04.03. 12:57

Új idény, új edzőkkel

Debrecen - Szűcs Botond vezérletével, rájátszási esélyekkel vág neki a Debrecen Gladiators a 2014-es szezonnak.

Debrecen - Szűcs Botond vezérletével, rájátszási esélyekkel vág neki a Debrecen Gladiators a 2014-es szezonnak.

Hamarosan a cívisváros is tojásfoci lázban ég majd, hiszen április 13-án a Gladiátorok szezonja is útnak indul. Azonban nemcsak játékosállományban, hanem edzői poszton is változtatott az idén 10. születésnapját ünneplő hajdúsági gárda, hiszen Szűcs Botond lesz az alakulat vezetőedzője, és Hutóczky Ádám, a csapat korábbi irányítója lesz majd a segítője.

A rájátszás a cél

A Debrecen Gladiators a Keleti főcsoportban négy mérkőzést játszik, amelyből kettőt idegenben a Dabas Sparks, illetve a Szolnok Soldiers ellen, kettőt pedig hazai pályán a tavalyi ezüstérmes Újbuda Rebels II, valamint a Nyíregyháza Tigers II ellen vív majd a Gázvezeték utcai Stadionban.

– Jó érzés, hogy én lehetek a Gladiátorok vezetőedzője, de ez egyben egy nagyon nehéz feladat – mondta Szűcs Botond. – Sok dolgot kell a csapatnak intézni és azon kívül is rengeteg munka van. Természetesen ez a poszt nagy felelősséggel is jár. Ebben a szezonban most emberanyagban nagyon jól állunk, viszont a playbook-unkon és a játékunkon még van mit csiszolnunk. Minden attól fog eldőlni, hogy mennyien járunk majd edzésre. Ha a tréningeken a látogatottság nagy lesz, akkor bármi lehet. Ha a fekete lovakat nem nézzük, akkor akár mi is lehetünk fekete lovak a többi csapat számára. A Dabas elleni nyitómeccsünk fontos lesz, hiszen ott mindenképp nyerni akarunk és utána további győzelmeket akarunk begyűjteni. Ezzel az emberanyaggal a rájátszás lesz a célunk, de emellett még ki kell javítanunk azokat a hibákat, amiket a Miskolc Steelers elleni felkészülés során vétettünk.

A Debrecen Gladiators a Dabas Sparks otthonában kezdi a szezont április 13-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!