Sport

2014.04.05. 19:18

HAON-ÉLŐ - DVSC-TEVA vs. Győri ETO FC 2-2 (1-2)

Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 23. fordulójában a Debreceni VSC-TEVA gárdája a Győri ETO FC csapatát fogadta szombaton 20 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on.

Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 23. fordulójában a Debreceni VSC-TEVA gárdája a Győri ETO FC csapatát fogadta szombaton 20 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on.


DVSC-TEVA

2 - 2

Győri ETO

Debrecen, 2014.04.05. 20:00



[poll id="635"]



[liveticker name="haon-live-dvsc-teva-vs-gyori-eto-fc-2014-04-05-szombat-2000"]

 


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó OTP Bank Liga NB I., 23. forduló

DVSC-TEVA vs. Győri ETO FC

2 - 2   (1 - 2)

Debrecen, 8.000 néző. V.: Kassai V. (Erős G., Ring Gy.).


Debreceni VSC-TEVA: Novakovic - Zsidai, Mihelic, Lázár, Vadnai, Máté, Volas, Morozov, Szakály, Korhut, Kulcsár. Vezetőedző: Kondás Elemér

Győri ETO FC: Kamenar - Svec, Lipták, Dinjar, Lang, Kamber, Pátkai, Varga, Rudolf, Strestik, Kalmár. Vezetőedző: Horváth Ferenc


Gólszerző: Rudolf a 11. (0-1), Lázár a 23. (1-1), Strestik a 23. (1-2), Mihelic a 62. (2-2) percben.

Sárga lap: Mihelic a 18., Dinjar a 20., Pátkai a 29. és a 38., Máté a 49., Andric az 59. percben.

Kiállítás: Pátkai a 38. percben.

Csere: Kalmár és Střeštík helyett Mevoungou és Andrics a 46., Vadnai helyett Bódi és Kulcsár helyett Tisza a 63., Rudolf helyett Kronaveter a 68., Mihelic helyett Dombi a 79. percben.


[poll id="431"]


A DVSC-TEVA revánsot szeretne venni az őszi vereségért és leszakítaná magáról a győrieket. tovább »

A DVSC-TEVA - Győri ETO bajnoki labdarúgó mérkőzés zavartalan lebonyolítása érdekében 2014. április 6-án (szombaton) 18.30-tól várhatóan 22.30-ig lezárásra kerül a Nagyerdei körút: Martinovics utca és a Hadházi út közötti szakasza. Ezért a 23Y-os autóbusz terelőútvonalon közlekedik. tovább »

Szombaton, az OTP Bank Liga 23. fordulójában óriási lépést tehet a bajnoki cím megszerzése felé a listavezető Loki, mivel győzelem esetén 11 pontosra duzzaszthatja előnyét a Győrrel szemben, sőt, ha esetleg a most harmadik helyezett Videoton is vereséget szenved, ők is 13 pontra szakadhatnak le a debreceni csapattól. Ön mit tippel a meccs végeredményére? tovább »

A DVSC-TEVA nyolc ponttal többet gyűjtött a második helyen álló Győri ETO ellen, így 22 fordulót követően mondhatni kényelmes pozícióból várhatja a szombaton 20 órától rendezendő rangadót az OTP Bank Liga tabellájának éléről. tovább »

A LOKI Focisuli korosztályos csapatai idén már több tornán is megmérettették magukat. tovább »

Könnyűzenei és futballsztárokat láthat a publikum a május 1-jei ünnepségen. tovább »

Május elsején, nagyszabású gálaműsor keretében adják át az új debreceni Nagyerdei Stadiont - jelentette be Kósa Lajos, a város fideszes polgármestere csütörtöki sajtótájékoztatóján. tovább »

Nyolc pontról 11-re nőhet a DVSC-TEVA előnye a bajnoki táblázaton, ha a szombaton este nyolc órakor kezdődő debreceni rangadón legyőzi nagy riválisát, a Győrt. tovább »

A 2014. május 1-i nyitóünnepség részleteit ismertette Kósa Lajos polgármester csütörtökön délután a Nagyerdei Stadionban. tovább »

A címvédő Ferencváros a Diósgyőrrel, a bajnokságban listavezető Debrecen pedig a Videotonnal találkozik a labdarúgó Ligakupa elődöntőjében. tovább »

A labdarúgó Liga Kupa nyolcaddöntő visszavágójában a Debreceni VSC-TEVA gárdája a Győri ETO FC csapatát fogadta kedden 17 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on.

A labdarúgó Liga Kupa középdöntőjében a DVSC-TEVA gárdája a Győri ETO FC vendégeként lépett pályára szerdán 17 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on.

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 8. fordulójában a DVSC-TEVA gárdája a tavalyi bajnok Győri ETO otthonába látogatott vasárnap 18:30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!