Sport

2014.03.16. 18:41

FTC vs. DVSC-TEVA - Edzői nyilatkozatok

Budapest, Debrecen - A Ferencvárosi Torna Club vs. Debreceni VSC-TEVA (1-1) NB I-es mérkőzés után a két vezetőedző, Doll Thomas Jens-Uwe és Kondás Elemér értékelték a látottakat.

Budapest, Debrecen - A Ferencvárosi Torna Club vs. Debreceni VSC-TEVA (1-1) NB I-es mérkőzés után a két vezetőedző, Doll Thomas Jens-Uwe és Kondás Elemér értékelték a látottakat.

Doll Thomas Jens-Uwe (FTC): - Nagyon jól kezdtük a meccset, nagyon szép gólt értünk el. Sajnos a gól után paszívak voltunk, az ellenfél góljánál is érezhető volt, hogy nem az ellenfelet támadtuk. Bödének óriási lehetősége volt a második félidőben. Ha nyugodtabb, gólt szerezhetett volna. Második félidőben láttuk, hogy az ellenfél megelégedett az egy ponttal. Mindent megpróbáltunk, volt egy-két helyzetecskénk, de hiányzott az átütő erő. Ha letámadásra játszik valaki, mint a Debrecen, elég, ha két helyzetből egyet belő. Sok összjátékot, átgondolt passzokat láttam csapatomtól, ez a következő mérkőzéseken megszolgálja a sikert.

Kondás Elemér (DVSC): - Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl. Tudtuk, a Fradi mindent egy lapra feltéve játszik. Elején gólt kaptunk, utána kiegyenlítettünk egy szép góllal. Második félidőben nagyon nyomott a Fradi, de mi álltuk a sarat. Azt kell mondani, hogy a Ferencváros otthonában az egy pontot is meg kell becsülni.


A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 20. fordulójában a Debreceni VSC-TEVA gárdája a Ferencvárosi Torna Club vendégeként lépett pályára vasárnap 16:30-tól Budapesten a Puskás Ferenc Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!