Sport

2014.02.28. 17:36

Olyan lesz, mintha újrakezdődne a bajnokság

Balmazújváros - Hihetetlenül nehéz hónapok elé néz Híres Gábor együttese, a Balmazújváros.

Balmazújváros - Hihetetlenül nehéz hónapok elé néz Híres Gábor együttese, a Balmazújváros.Március első hétvégéjén az NB II. osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó-bajnokságban is megkezdődnek a tavaszi küzdelmek. A sorozatban szereplő egyetlen hajdú-bihari együttes, a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő a tabella negyedik helyéről várja a folytatást. Híres Gábor alakulata sok edzéssel a háta mögött készül idei első tétmérkőzésére melyet a Kisvárdával vív meg szombaton 14.30-tól.

– Bár mindig mindenki ezt mondja, de az az igazság, hogy mindent megcsináltunk, amit elterveztünk. Az edzőmeccseken sokat tanultunk, léptünk előre. Erőnléti edzőnknek, Elek Lászlónak hála pedig fizikálisan is sokat fejlődtek a srácok. Rengeteget edzettünk, ha minden igaz, majd’ hatvan tréningen és tizenhárom edzőmeccsen vagyunk túl. Én annak a híve vagyok, hogy minél többet gyakorlunk, annál többet tudunk, és ebben szerencsére a játékosok is partnerek. Az eddigi tapasztalatok alapján célravezető, amit csinálunk, meglátjuk, tavasszal mire lesz elég az elvégzett munka – tudtuk meg Híres Gábortól, a Balmazújváros vezetőedzőjétől, aki a napokban ünnepelte 56. születésnapját.

A cikk folytatását a naplo.hu-n és a Hajdú-bihari Napló március elsejei számában olvashatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!