Sport

2014.02.24. 10:33

Igazi „nagyágyút” igazoltak le

Debrecen - A többszörös világbajnok fitneszes hölgy, Benedek Nikoletta a jövőben a Cutler Team-et erősíti.

Debrecen - A többszörös világbajnok fitneszes hölgy, Benedek Nikoletta a jövőben a Cutler Team-et erősíti.

Egy hete váltott egyesületet a háromszoros vb-győztes sportoló, Benedek Nikoletta, a fitneszes a debreceni Cutler Gym színeiben versenyez majd, s személyi edzőként is dolgozik a teremben.

- A komplexum vezetőjét, Kathi Bélát senkinek sem kell bemutatni a testépítés világában, ő kért fel, hogy legyek a csapat tagja, erre nem mondhattam nemet, mert itt biztosítva van minden feltétel a sikeres versenyzéshez. Nekem egyébként is jobban fekszik az ilyen „gyúrós” terem - mondta a Hajdú-bihari Napló Év sportolója szavazásán a szakmai zsűri döntése alapján 2013-ban a legjobbnak választott női sportoló.

Benedek tizenhét esztendősen kezdett el komolyabban foglalkozni a sporttal, mert rendszeresen mozogni vágyott. Hamar felfigyeltek arra, hogy komoly tehetsége van a versenyszerű fitneszhez. A sportoló azóta ezt többször is bizonyította, a tavalyi évben például megnyerte a Frey Classicot és a NAC Universe-t, még pedig párja, a testépítő Nagy Levente felügyelete mellett.

A teljes cikket megtalálja a naplo.hu-n illetve a Hajdú-bihari Naplóban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!