Sport

2014.01.28. 15:27

Nem „avasodtak meg” az újvárosiak

Balmazújváros, Miskolc - Felkészülési tornán vett részt Füzesi Ferenc együttese, ahol az újvárosi István Péter lett a gólkirály.

Balmazújváros, Miskolc - Felkészülési tornán vett részt Füzesi Ferenc együttese, ahol az újvárosi István Péter lett a gólkirály.A második helyet szerezte meg a Kőnig Trade Balmazújváros csapata az elmúlt hétvégén a Miskolcon rendezett Avas-kupán. A felkészülési torna gólkirálya a balmazújvárosi István Péter lett. A tornán részt vett az egri, törökszentmiklósi és a tiszaújvárosi egylet is, a győzelmet az Eger csapata szerezte meg.

A nagy tavaszi bajnoki menetelés előtt a Kőnig Trade Balmazújváros csapatának utolsó erőpróbája január 31-én, pénteken 18.30-tól a Hajdúnánás elleni felkészülési mérkőzés lesz a balmazújvárosi Kőnig Rendezvényközpontban.

A férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjában szereplő Újváros számára február 8-án 18 órától folytatódik a szezon, a Törökszentmiklós érkezik majd a Hajdúságba.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!