Sport

2014.01.08. 16:24

Közönségkedvenc lett a böszörményi női futsalcsapat

Hajdúböszörmény - A HTE vezeti az NB II-es pontvadászatot, valamint a Magyar Kupában is jó esélye van a döntőbe kerülésre.

Hajdúböszörmény - A HTE vezeti az NB II-es pontvadászatot, valamint a Magyar Kupában is jó esélye van a döntőbe kerülésre.

Kiváló női futsalcsapatot építettek Hajdúböszörményben, amit nem csak az eredmények jeleznek, hanem az a rajongás is, amit az együttes tagjai érezhetnek a szurkolók részéről. Simonyi András, a HTE vezetőedzője portálunknak elmondta, az ősszel a meccseiken a nézőszám megnégyszereződött, a drukkerek drapériákkal vonulnak ki szurkolni, névnapjukon, születésnapjukon csokival, virággal köszöntik a hölgyeket.

– Tavaly a Rubeola FC Csömörrel megnyertem az NB II. Keleti csoportját, ám a Dunakeszi nem tudta vállalni az NB I-es szereplést. Ezután kerestek meg Böszörményből, és nyáron át is vettem az együttes irányítását. A HTE célkitűzése egyértelműen az élvonalba való feljutás, a tervek elérése érdekében pedig szabad kezet kaptam a csapat kialakításában. Így már az idény előtt négy játékost leigazoltam a Csömörtől, négyet pedig az Asztrától. Már most télen is erősítettünk, Csepregi Gabriella, Nagy Ágnes, Bernhardt Barbara és Jakab Kata érkezett, illetve talán még jön egy lány, ugyanakkor távozókkal is számolunk. Fontos, hogy jól igazoljunk, ugyanis már a következő bajnokságra is gondolnunk kell, amit ha minden jól megy, az élvonalban kezdhetünk meg – tudtuk meg Simonyi Andrástól, a Hajdúböszörményi TE vezetőedzőjétől.

A cikk folytatását a naplo.hu-n, illetve a Hajdú-bihari Napló január 9-i számában olvashatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!