Sport

2013.12.05. 14:00

Elképesztő átváltozás

Hajdúhadház - A szülés után közel 100 kilogramm volt, most 55 kilósan indult a világbajnokságon.

Hajdúhadház - A szülés után közel 100 kilogramm volt, most 55 kilósan indult a világbajnokságon.

Koncz Brigitta, a kétgyermekes családanya esete jól példázza, a munka, az akarat és a kitartás mindig meghozza a remélt sikert. A 37 esztendős hajdúhadházi hölgy a gyermekei születését követően nem tudta leadni a terhesség alatt felszedett plusz 35 kilót (98 kilogrammot mutatott a mérleg), ezért életmódot váltott, s elkezdett rendszeresen sportolni.

A konditermi edzések annyira a mindennapjai részévé váltak, s olyan csodálatos átváltozáson ment keresztül a teste, hogy idén már versenyen is megmérettette magát – nem is akármilyen sikerrel!

Tovább, tovább!

– Fokozatosan iktattam be az életembe az edzést, már amennyire lehetett az ikrek mellett. Rendszeresen négy éve járok edzőterembe, eleinte heti 2-3 alkalommal edzettem. Aztán érdekes fordulatot vett a sporthoz való viszonyom tavasszal, ugyanis a Cutler Gymben megtartott nyílt napon Kathi Béla megkérdezte, nem lenne-e kedvem versenyezni? Megbeszéltem a férjemmel, hogy a két gyerek és a munka mellett megvalósítható-e ez a kihívás?

A párom teljes mértékben mellettem állt, s belevágtam. Ezután jött a kőkemény munka Béla és Horváth Magdi irányításával, aminek a gyümölcse az az 5. helyezés, amit a WBPF világbajnokságon sport modell kategóriában értem el ősszel. Ez a siker még nem a végállomás, sőt még jobb eredmények elérésére törekszem a jövőben! – fogalmazott Brigitta, akinek jelenleg 55 kilogramm a versenysúlya.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!