Sport

2013.12.16. 09:46

Benedik Niki egy újabb vébé-aranyat szerzett

Hajdúszoboszló - A hajdúszoboszlói fitneszversenyző most már két szövetségnél is világbajnoki címmel rendelkezik.

Hajdúszoboszló - A hajdúszoboszlói fitneszversenyző most már két szövetségnél is világbajnoki címmel rendelkezik.

Benedek Nikoletta nem hagyja magát leírni, immár harmadik világbajnoki címét szerezte meg a közelmúltban. A hajdúszoboszlói fitneszes hölgyet tavaly a WABBA világbajnokságán találták a legcsinosabbnak, idén először a NAC megmérettetésén lett világbajnok, majd a közelmúltban a NAC Universum hamburgi versengéséről hozta el az aranyérmet.

Ahol indult, nyert

A németországi seregszemlén 14 kategóriában mintegy 300 versenyző mérettetett meg, köztük Benedek Nikoletta, aki a Miss Shape mezőnyében állt pódiumra, ahol a nőiességet, a szépséget és a harmóniát pontozták. A verseny két fordulóból állt, elsőként bikiniben, majd estélyi ruhában álltak a bírák elé a versenyzők.

A rendkívüli adottságokkal és gyönyörűen kidolgozott testtel rendelkező hajdúsági fitneszes mindkét kategóriában fölényes győzelmet aratott, így nem maradhatott el az újabb világbajnoki elsőség megszerzése. Miután Niki idén tavasszal a Frey Classic bajnoki címét is elhódította, így kijelenthető, a szoboszlói sportoló jelenleg hazánk egyik legsikeresebb női versenyzője.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!