Sport

2013.11.26. 15:18

Magyar Kupa: Dunaújváros vs. DVSC-TEVA - Edzői nyilatkozatok

"<em>Nem vár ránk könnyű visszavágó</em>" - nyilatkozta Kondás Elemér, a DVSC-TEVA vezetőedzője a Dunaújváros elleni Magyar Kupa-nyolcaddöntő első mérkőzése után.

"Nem vár ránk könnyű visszavágó" - nyilatkozta Kondás Elemér, a DVSC-TEVA vezetőedzője a Dunaújváros elleni Magyar Kupa-nyolcaddöntő első mérkőzése után.Dobos Barna (Dunaújváros PASE): - Nagyon készültünk erre mérkőzésre és szerettünk volna nyerni, ez most nem sikerült. Az ellenfél megérdemelte a döntetlent, sokat tett érte, ahogyan mi is. Sajnos, a talaj nem kedvezett a folymatos játéknak, igyekszünk Debrecenben is tisztességgel helytállni és talán sikerül a továbbjutás.

Kondás Elemér (DVSC-TEVA): - Adtunk egy gól előnyt az ellenfélnek, utána azonban összekaptuk magunkat és egyenlítettünk, sőt, a végén meg is nyerhettük volna a találkozót a helyzeteink alapján. Sok kellemetlenséget okozott a játéktér mindkét csapatnak, de ez van, ezt kell szeretni. Némileg jobb helyzetben vagyunk ellenfelünknél, de nem vár ránk könnyű visszavágó.


A labdarúgó Magyar Kupa legjobb nyolc közé jutásért Dunaújvárosban lépett pályára a DVSC-TEVA gárdája kedden 12.30-kor. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!