Sport

2013.11.23. 16:35

Bp. Honvéd vs. DVSC-TEVA - Edzői nyilatkozatok

Budapest, Debrecen - A Budapest Honvéd vs. DVSC-TEVA (1-3) NB I-es mérkőzés után a két vezetőedző értékelte a látottakat.

Budapest, Debrecen - A Budapest Honvéd vs. DVSC-TEVA (1-3) NB I-es mérkőzés után a két vezetőedző értékelte a látottakat.

Marco Rossi (Honvéd): - Furcsa mérkőzés volt. A csapat taktikailag jól teljesített. Az első félidőben jobban játszottunk. A második félidőben is ez folytatódott. A Debrecen végeredményben 3 kapuralövéséből 3 gól született. Kapusunknak nem is volt dolga. A Loki jókor szerzett gólokkal győzött.

Kondás Elemér (DVSC): - Nehéz mérkőzésre számítottunk, előző eredményei alapján tudtuk, jó csapat a Honvéd. Az első félidőben egál játék folyt a pályán, a 46. percben azonban betaláltunk. A második félidőben aztán a mi akaratunk érvényesült a pályán.


A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 15. fordulójában a DVSC-TEVA gárdája a Budapest Honvéd vendégeként lépett pályára szombaton 14 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!